5
Fotogalerie

Tereza Mátlová u plastického chirurga

Zpěvačka Tereza Mátlová ve svých šestařiceti letech poprvé využila služby plastického chirurga. Nechala si odstranit dvě pihy, které jí vadily nejen kvůli kráse, ale bála se, že by jí mohly nadělat zdravotní problémy.

"Jednalo se o dvě pigmentové névy, které by mohly znamenat určitá rizika. Zvlášť když by se často vystavovaly slunečnímu záření," vysvětlil MUDr. Karel Urban z kliniky ESThÉ. Pro Terezu, která část roku pobývá s partnerem Františkem Janečkem v Dominikánské republice a na Floridě, by drobná znaménka skutečně riziková být mohla.

Zákrok to nebyl složitý, Tereze se ranky dobře hojí. Už týden po operaci byla na vyjmutí stehů. "Celkem jich bylo šest, ale opravdu velmi drobných, jimiž se dají šít i drobné cévky. Za pár týdnů by neměly být jizvičky téměř vidět. Ještě pár dnů musí Terezka mít na tváři náplast, pak už je může potírat speciálním gelem, který urychlí hojení a za týden nebo čtrnáct dní se klidně může líčit," upřesnil lékař.

"Mám ještě jednu pihu, kterou si chci nechat odstranit, ale počkám až po premiéře muzikálu Bídníci," řekla Mátlová, která uvažuje ještě o jednom zákroku na plastické chirurgii. Ráda by si nechala upravit nosní přepážku, kterou má trochu vybočenou. Není to ale důsledkem úrazu, ale hraní s dcerou Emily, která maminku na kliniku také doprovodila.

Foto: M. Feureislová

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud