TEREZA MAXOVÁ TVÁŘÍ ORIFLAME I V ROCE 2008

Jedna z nejkrásnějších českých modelek současnosti a patronka srdcí všech opuštěných a potřebných dětí Tereza Maxová spojila svůj rok 2008 opět se značkou Oriflame.

„K Oriflame jsem měla díky charitativnímu projektu Oriflame dětem blízko vždy. Na všech akcích Oriflame, kterých jsem se v uplynulém roce jako host účastnila, mne nepřestávalo překvapovat nadšení zaměstnanců a kosmetických poradců, kteří se na přípravách těchto akcí podíleli. Oriflame dělá spoustu věcí srdcem svých lidí, proto u mne bude mít tato značka místo vždy. Jsem moc ráda, že můžeme navázat na příjemnou spolupráci z uplynulého roku i v roce 2008,“ zdůvodňuje pokračování spolupráce se značkou Oriflame top modelka Tereza Maxová.

Tvář Terezy Maxové se stejně jako v roce 2007 bude i v průběhu roku 2008 objevovat v reklamních kampaních, na propagačních materiálech této značky stejně jako v katalozích. Právě katalog je nejdůležitějším propagačním nástrojem Oriflame, kosmetické společnosti, která cestu ke svým zákazníkům nachází prostřednictvím 80 000 nezávislých kosmetických poradců.

„Za hlavní cíl považuji i nadále dodržovat jednotu vystupování značky Oriflame a propojení hlavní myšlenky do celého komunikačního mixu včetně katalogu. S Terezou Maxovou nás pojí dlouhodobá velmi příjemná spolupráce a jsme moc rádi, že v ní budeme pokračovat i v příštím roce,“ doplňuje Radka Eismannová, marketingová ředitelka Oriflame Česká republika.

Pro přípravu komunikace na příští rok připravil Oriflame s Terezou Maxovou focení, na které vás srdečně zveme prostřednictvím reportáže na webové televizi http://www.tv.oriflame.cz>www.tv.oriflame.cz. Rádi bychom vám zprostředkovali pohled za scénu příprav a ochutnávku toho, co nás v příštím roce čeká.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o spolupráci s Nadací Terezy Maxové, o charitativních projektech, novinkách a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Doporučujeme

Články odjinud