Teri Hatcherová zveřejňuje své sexuální trapasy

Teri Hatcherová zveřejňuje své sexuální trapasy

S úspěchem automaticky nepřichází štěstí v lásce. Už mnohokrát se o tom na vlastní kůži přesvědčila hvězda televizního seriálu Desperate Housewives Teri Hatcherová (41). Mezi hollywoodskými herečkami se těší pověsti chudinky, která si nedokáže najít a udržet partnera a neustále řeší nějaká milostná dramata.

„Lidé si myslí, že když je žena hezká a slavná, není pro ni problém mít přítele,“ říká Teri. „Sama jsem nikdy nepředpokládala, že až mi bude čtyřicet, nenajde se nikdo, kdo by mě pozval na večeři,“ dodává posmutněle.

Nyní objevila recept, jak obnovit sebedůvěru. Napsala knihu pod názvem Spálený toast a další životní moudrosti (v originále Burnt Toast and other Philosophies of Life), v níž se vyznává ze svých neblahých zkušeností s muži.

Počínaje otcem, který ji v dětství sexuálně zneužil, přes dvě ztroskotaná manželství až po známosti s nejrůznějšími podivíny. Jeden z nich se vydával za milionáře, ale pak rozčarovaně zjistila, že ve skutečnosti jde o zastydlého puberťáka závislého na drogách, další zase předstíral romantické sklony a pak se ukázalo, že je chorobně posedlý dámami poskytujícími pohlavní rozkoše za peníze.

„Podobných šokujících zjevů jsem poznala víc než dost,“ přiznává Teri otevřeně. „A jak se zdá, další na mě čekají v budoucnosti. Asi přitahuji jen ty nesprávné muže,“ dodává rezignovaně. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud