Ti muži jsou ale děsní !

Ti muži jsou ale děsní !

Najít ideálního muže je dnes opravdový problém. Již jsem jich pár poznala a mám je pěkně prokouknuté. Už mám napsaný seznam nedostatků, které můžete na mužích najít. Většina mužů trpí dokonce několika neduhy najednou. Těm je třeba se zdáli vyhnout. Naopak potkat muže, který má jen jeden nedostatek, je opravdu vzácnost.

Ti muži jsou ale děsní

Najít ideálního muže je dnes opravdový problém. Již jsem jich pár poznala a mám je pěkně prokouknuté. Už mám napsaný seznam nedostatků, které můžete na mužích najít. Většina mužů trpí dokonce několika neduhy najednou. Těm je třeba se zdáli vyhnout. Naopak potkat muže, který má jen jeden nedostatek, je opravdu vzácnost.

Zaměřím se spíše na povahové rysy. Vzhled nechávám stranou.

Tichý a mlčenlivý - Dokáže hodiny a hodiny mlčet a když se snažíte o konverzaci, dostane se vám jen krátké odpovědi "Ano" nebo "Hmm". Mlčenlivost někdy bývá výhodou, všichni potřebujeme chvilku klidu, ale stále se to vydržet nedá. Recept na mlčenlivce je snad najít společné zajímavé téma.

Sukničkář - to je snad téma, které nemusím rozebírat. Dejte si pozor na ty, kteří opravdu často střídají partnerky. Ostatní muži se za cizí atraktivní ženou rádi otočí, ale v podstatě to nic neznamená. Berte to s humorem a pokud vám to vadí, dejte mu najevo, že vás to zraňuje. On určitě nepřestane, ale alespoň se bude krotit ve vaší přítomnosti.

Narcisista - Je příliš zahleděný sám do sebe. Nesnese mírně zmačkanou košili a je zcela nešňastný, pokud se mu na tváři objeví pupínek. Výhodou je, že je stále pečlivě upraven. Počítejte s tím, že mnohdy bude v koupelně déle než vy.

Hypochondr - Opravdu málo mužů tuto vlastnost nemá. Pokud je zdravý a je vše v pořádku, je to velký hrdina a diví se, že někomu jinému je špatně. Jakmile na něho dolehne teplota nebo obyčejná rýma, je konec. Už leží na smrtelné posteli a má smrtelně nebezpečnou rýmu. Nezbývá vám nic jiného, než ho opečovávat.

Automobilista - Věčně se motá kolem svého auta. Když neshání náhradní díly, sleduje nabídku autobazarů a pročítá katalogy všech automobilových značek.

Toulavý - Po vzoru reklamy na pivo se schází se svými přáteli a na vás mu čas nezbývá. Dokáže takto strávit hodiny. Buďte tolerantní a dopřejte mu vlastí zábavu. Stejnou benevolenci vyžadujte také od něj.

Kritik - Nic mu není vhod a neustále by chtěl organizovat váš život. A nejen váš. Časem zjistíte, že i vašim kamarádkám a známým bude otravně a stále dokola vysvětlovat, co mají dělat. Nezřídka se stává, že kritik je teoretik. Sám všem radí a kritizuje, ale sám není téměř ničeho schopen.

Zapomnětlivec- Zapomene na vaše výročí, na svátky a narozeniny a dokonce i to, co má koupit. Není to tím, že by mu na vás nezáleželo a že vás nemiluje. Mozek mu prostě pracuje jinak a určitě mistrně ovládá jiné věci. Pomůže, když s ním budete vzpomínat na společné zážitky. Tím se jeho paměň prohloubí.

Odsouvač- Nerad řeší problémy a především mezi lidmi. Pokud si má s někým kriticky promluvit, snaží se rozhovor co nejvíce oddálit a odsunout na později. To je sice někdy fungující taktika, nelze ji ale používat stále. Jestliže má o něčem rozhodnout, snaží se to také odsunout a pokud jste po ruce, nejraději to nechá na vás. "Dohodni tu schůzku ty, domluv se, vyber to ty, ...". na Odsouvače je nejlepší strategií chvála. Řekněte mu, jak skvěle to umí zařídit (domluvit, vybrat) a aň to tedy udělá.

Bordelář - Problémy s pořádkem má snad každý muž. Věci má rozházené po celém bytě, když si ohřívá jídlo, v kuchyni to pak vypadá jako po mejadnu. Těžko půjde muže převychovat, ale trochu pomůže, když mu to usnadníte. Kupte domů koš nebo truhlu na prádlo a ukažte mu, kam se špinavé prádlo dává.

Znáte nějaké další mužské nedostatky?

autor: Helena

Doporučujeme

Články odjinud