Tiger Woods plánuje minimálně dvě děti

Tiger Woods plánuje minimálně dvě děti

Vcelku jasnou představu má o své blízké budoucnosti devětadvacetiletá golfová superhvězda Tiger Woods. Rád by se stal co nevidět otcem, povít dítě by mu měla modelka Elin Nordegrenová, s níž se loni v říjnu oženil na Barbadosu.

"Nemohu být šťastnější. Miluji tu představu, že s Elin zestárneme jeden vedle druhého. Věřím, že náš vztah bude stále pevnější a plný tolerance. Už jsme se na sto procent rozhodli, že chceme již brzy počít dítě. Už je navíc nejvyšší čas, protože nikdo nemládne, ani já," konstatoval s úsměvem Tiger Woods, který si nedokáže představit, že by mezi ním a jeho dítětem byl propastný věkový rozdíl. "Když má člověk dítě ve čtyřiceti nebo později, musí to pak být pro obě strany děsné. Šedesátiletí rodiče asi jen těžko pochopí výstřelky svého náctiletého potomka," vysvětlil golfista.

Se svojí manželkou by si rád pořídil minimálně dva potomky. Pokud by se mu poštěstilo a byl by první chlapeček, pak by byl nejšťastnějším tatínkem na světě. "Chtěl bych mít prvního kluka, pak teprve holčičku. Zbožňuju představu, že on bude tím velkým bratrem, který bude chránit svoji mladší sestru. Je to roztomilé a kouzelné. Chtěli bychom s Elin, aby si byly obě děti věkově hodně blízko, takže se dá očekávat, že po roce budeme mít další dítě. Chceme s manželkou, aby děti vyrůstaly pohromadě a společně se doplňovaly," vyznal se Tiger Woods. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud