Tip na dárek pod stromeček: Vánoční automobilová kolekce

Tip na dárek pod stromeček: Vánoční automobilová kolekce

Vybrat šikovný a zároveň praktický vánoční dárek pro manžela, přítele, tatínka, strýčka, dědečka či známého může dát pěknou fušku. A tak dámy jistě ocení možnost pořídit svému blízkému atraktivní vánoční balení autokosmetiky. Balíčky obsahují výrobky pro všechny druhy ošetření vašeho vozu. K tomu získáte zdarma praktickou uzavíratelnou tašku se suchým zipem pro uchycení v kufru auta. A pokud zodpovíte naší anketní otázku, můžete balíček De Lux dokonce vyhrát! Exkluzivní řadu autokosmetiky od firmy AUTOMAX tvoří 5 balíčků.

Balíček De Lux je určen na komplexní ošetření vozu. Je to ideální dárek pro řidiče, kteří kladou velký důraz na ošetření a vzhled svého vozu. Obsahuje Turtle Wax Platinum Car Wax vosk, Turtle Wax Platinum čistič disků, Turtle Wax Platinum čistič čalounění. Sada přípravků je v přenosné uzavíratelné tašce se suchým zipem pro uchycení v kufru auta a jako dárek ještě umělá jelenice pro osušení vozu, papírový osvěžovač vzduchu Turbo Fresh jablko a WD-40 universální mazivo 5ml. (doporučená cena 699,- Kč)

Balíček Maximum obsahuje vysoce kvalitní autokosmetiku pro komplexní údržbu interiéru i exteriéru vozu. Určeno pro všechny, kteří se pravidelně starají o své auto. V balíčku najdete ArmorAll Wash Wax – autošampón s voskem, Armor All ubrousky na plasty s lesklým efektem, Armor All čistič skla. a jako dárek ještě přenosnou uzavíratelnou tašku se suchým zipem pro uchycení v kufru auta, velikou houbu pro mytí vozu, umělou jelenici pro osušení vozu, papírový osvěžovač vzduchu Turbo Fresh Sport a WD-40 universální mazivo 5ml. (doporučená cena 599,- Kč)

Balíček Interiér je výborným pomocníkem na ošetření interiéru vozu. Poslouží řidičům, kteří využívají myček a interiér vozu udržují sami. Obsahuje Armor All universální pěnový čistič, Armor All ubrousky v sáčku na plasty pro lesklý efekt, Armor All ubrousky v sáčku na sklo. Všechny prostředky jsou zabaleny do přenosné uzavíratelné tašky se suchým zipem pro uchycení v kufru auta a jako dárek je přibalený papírový osvěžovač vzduchu Turbo Fresh Květiny, Armor All gelový vosk na jedno použití, Armor All ubrousek univerzál na jedno použití a WD-40 universální mazivo 5ml. (doporučená cena 399,- Kč)

Balíček Svěží čistota osvěží a provoní vůz vašeho miláčka. Je určen pro všechny, kdo se chtějí v autě cítit příjemně. Obsahuje Jet Fresh – vůni do auta, Fresh Shine – sprej na palubní desku s vůní vanilky a svěží vánek. Navíc jako dárek je přibalena prachovka pro aplikaci spreje na palubní desku, Armor All ubrousek na plasty s lesklým efektem na jedno použití, a WD-40 universální mazivo 5ml. (doporučená cena 299,- Kč)

Balíček Univerzál je určen pro základní údržbu interiéru vozu za dobrou cenu. Balíček obsahuje Armor All ubrousky na plast lesk, Valma utěrka proti zamlžování oken, papírový osvěžovač vzduchu Turbo Fresh Vanilka. K tomu získáte navíc Armor All gelový vosk na jedno použití a WD-40 universální mazivo 5ml. (doporučená cena 149,- Kč)

Soutěž

Nyní máte možnost vyhrát 1 balíček Delux v hodnotě 699 a 2 balíčky Interiér 399,-.

Soutěž je ukončena. Vyhrávají: papagaja, Ponka, kraska

Doporučujeme

Články odjinud