Tip na dárek pro muže - elektrický holící strojek pro mokré holení

Tip na dárek pro muže - elektrický holící strojek pro mokré holení

Muži, kteří preferují "mokré" holení a již nechtějí používat žiletku, mohou nyní vyměnit své čepele za nový Cool Skin. Tříhlavé holicí strojky Philishave Cool Skin jsou alternativou k mokrému holení a nabízejí nečekaně hladké oholení a šetrnost k pokožce.

Tip na dárek pro muže - elektrický holící strojek pro mokré holení

Muži, kteří preferují "mokré" holení a již nechtějí používat žiletku, mohou nyní vyměnit své čepele za nový Cool Skin. Tříhlavé holicí strojky Philishave Cool Skin jsou alternativou k mokrému holení a nabízejí nečekaně hladké oholení a šetrnost k pokožce. Díky třem hlavám a speciální holicí emulzi Nivea for Men poskytují tyto stylové strojky rychlé a precizní oholení, po kterém bude vaše tvář hladká a svěží.

Jedná se o nový holicí strojek Cool Skin, který využívá metodu "mokrého" holení. Cool Skin představuje jedinečnou technologii holení, která spojuje balzám Nivea for Men s vyspělým elektrickým holicím strojkem. Balzám připraví pleň pro ještě lepší a jemnější oholení bez podráždění.

67% mužů nyní používá k holení zvlhčující přípravek, ostatní se holí klasickým holicím strojkem nebo se neholí vůbec. Každý způsob holení má určité výhody a přednosti. Společnosti Philips se podařilo originálně využít dvou odlišných způsobů holení a vytvořila nový holicí strojek Cool Skin. Cool Skin jako první kombinuje výhody "suchého" s přednostmi "mokrého" holení, spojuje nejpokrokovější techniku holení Philips s použitím emulze Nivea for Men. Tím zaručuje menší podráždění pleti, nejhladší a nejpříjemnější oholení.

Z výzkumu provedeného společností Philips vyplývá, že holení pomocí Cool Skin je hodnoceno daleko lépe než běžné holení žiletkou. Tento průzkum byl proveden v zemích západní Evropy, kde je Cool Skin již na trhu. Dotázaní muži měli možnost na základě osobních zkušeností provést porovnání z hlediska pohodlí, snadnosti používání, hladkosti, svěžesti a podráždění pleti.

V současné době řadu Cool Skin v ČR tvoří jeden model HQ 6761 se třemi holicími frézkami. Holicí strojek Cool Skin je dodáván s pěti holicími balzámy Nivea for Men s malým plastovým čerpadlem, střihacím nástavcem a nabíječkou ve formě stojanu na 100 až 240 V. Cool Skin je napájen bezpečným napětím 12 V. Všechny holicí strojky Cool Skin se dají dobíjet, jsou vodotěsné a tedy vhodné pro použití ve sprše a mytí pod tekoucí vodou. Pro Vaše pohodlí je doplněn také o speciální šňůru umožňující zavěšení. Doporučená maloobchodní cena je 5.990 Kč.

zdroj: Ogilvy Public Relations, s.r.o.

Doporučujeme

Články odjinud