Tip na vánoční dárek pro mámu: Bude se cítit mladší. Darujte jí omlazení pleti.

Tip na vánoční dárek pro mámu: Bude se cítit mladší. Darujte jí omlazení pleti.

Já fakt nevím, co koupit mámě k Vánocům. Lámeme si často doslova hlavu. Voucher na kadeřníka, parfém, něco do kuchyně? Jenže ruku na srdce, není to tak trochu ohrané. Navíc víte, že by si Vaše maminka zasloužila dárek, který jí udělá radost a třeba sama od sebe by si ho nekoupila.

Jelikož sama máte rodinu, tak víte, kolik shonu Vaše maminka zažívá. Už se vás ptá, kolik máte upečeného cukroví a zda už máte naklizeno. Protože ona už to má dávno hotové a už řeší, co vám udělá k obědu, až k ní přijedete na Vánoce.

Je čas jí udělat pořádnou radost. A my pro Vás máme tip. Klinika plastické chirurgie Aesthevita se rozhodla nadělit nejen Vám, ale i Vaším maminkám. Nadělte jí pocit, aby se zase cítila o pár let mladší . Někdy k tomu není zapotřebí velkých zákroků, někdy stačí jen drobné omlazení pleti.

Jakou metodu omlazení pleti pro svou maminku vybrat?

Omlazení pleti vlastním tukem – pro omlazení se používá vlastní tuk, který je nejpřirozenější výplní vůbec. V tomto případě se nemusíte obávat alergické reakce na výplňový materiál a to proto, že je tělu vlastní. Plastický chirurg odebere malé množství tuku (většinou z bříška) za pomoci speciální kanyly, poté je tuk vyčištěn a aplikován. O omlazení pleti vlastním tukem si více přečtěte zde.

Omlazení pleti kyselinou hyaluronovou - tato metoda dokáže velice dobře vyplnit např. nosoretní vrásky, vrásky kolem úst apod. Výhodou je přírodní složení látky a velmi nízké riziko nežádoucí reakce. O omlazení pleti pomocí kyseliny hyaluronové si více přečtěte zde.

Omlazení pleti Botulotoxinem - díky této metodě dokážeme pleť zbavit mimických vrásek nebo je alespoň zjemnit. Jedná se především o vrásky na čele, kolem očí nebo glabelu, tzv. „mračivku“. Jeho účinek trvá cca 6 měsíců. Více o omlazení pleti čtěte zde.

Speciální akční adventní ceny na omlazení pleti:

Klepněte pro větší obrázek

Omlazení kyselinou hyaluronovou

  • nosoretní vrásky + ústa běžná cena 9.000,-Kč - zvýhodněná cena 7.000,-Kč - akční adventní cena 5.500,-Kč

Omlazení vlastním tukem

  • jedna lokalita - běžná cena 19.900,- Kč – zvýhodněná cena 18.000,-Kč - akční adventní cena 12.000,-Kč

Omlazení botulotoxinem + PRP (pomocí vlastní plazmy)

  • vějířky kolem očí + omlazení za pomoci PRP - běžná cena 7.800,-Kč- zvýhodněná cena 6.500,-Kč - akční adventní cena 5.500,-Kč
  • glabela + čelo + omlazení za pomoci PRP - běžná cena 7.800,-Kč - zvýhodněná cena 6.500,-Kč - akční adventní cena 5.500,-Kč
  • vějířky kolem očí + glabela + čelo + omlazení za pomoci PRP - běžná cena 14.500,-Kč- zvýhodněná cena 13.000,-Kč - akční adventní cena 9.000,-Kč (Voucher lze zakoupit pouze do 31.12. 2015, platnost má do 31.3.2016 )

BONUSY PŘI ZAKOUPENÍ VOUCHERU NA OMLAZENÍ PLETI

  • ZDARMA odborná konzultace s lékařem
  • BONUS NAVÍC k vybraným zákrokům - v ceně voucherů je omlazení za pomoci vlastní plazmy neboli metoda PRP. Jedná se o metodu, při které je odebráno určité množství krve a od té je díky speciálnímu přístroji odstředěna plazma. Ta se poté pomocí tenounké jehličky aplikuje do podkoží. Její účinky ocení ti, kteří svou pleť chtějí zregenerovat, omladit a to vše opět za pomoci látky tělu vlastní. Nehrozí tedy žádná alergická reakce.
Klepněte pro větší obrázek
  • Adventní voucher na tento zákrok si můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu pouze 31.12.2015! Voucher můžete uplatnit až do 31. 3. 2016 !
  • Pokud lékař po konzultaci dojde k názoru, že ze zdravotních důvodů nemůže klientka zákrok podstoupit, VRÁTÍME VÁM PENÍZE ZA ZAKOUPENÝ ZÁKROK. (pozn. vrácená částka bude ponížena jen o částku 500,-Kč za lékařskou konzultaci)
  • Netrefila jste se? Ať si maminka vybere sama - Pokud se s výběrem netrefíte, bude mít maminka možnost při konzultaci s lékařem kliniky Aesthevita zvolit vlastní výběr ošetření tak, jak si sama přeje . Např. zaplatíte omlazení pleti vlastním tukem, ale ona dojde k názoru, že by preferovala jinou metodu, vyjdeme jí vstříc, domluvíme se s ní individuálně a budeme se snažit vyřešit vše k její spokojenosti.

POŘÁD NEVÍTE? ZKUSTE VOUCHER NA ODBORNOU KONZULTACI!

Nevíte, zda byste s tímto voucherem na omlazení pleti udělala radost? Zkuste pouze voucher na odbornou konzultaci . I na něj jsme pro vás připravili adventní akční cenu a mnoho bonusů navíc.

VÁNOČNÍ VOUCHER NA ODBORNOU KONZULTACI NA KLINIKU AESTHEVITA.

Klepněte pro větší obrázek
  • Lze ho využít na odbornou konzultaci k zákrokům z adventní akce (omlazení pleti nebo liposukce BodyTite)
  • Voucher lze využít i na konzultaci pro jakýkoliv jiný zákrok na klinice plastické chirurgie Aesthevita .
  • Lze zakoupit za zvýhodněnou cenu pouze do 31.12.2015! Uplatnit ho lze až do 31.3. 2016 .
  • Ušetříte tisíce - pokud se na základě konzultace rozhodne podstoupit operaci na omlazení nebo liposukci z vánoční akce – budou pro ni platit ceny z adventní akce viz výše - a to až do 31.3.2016 !. (pozn. adventní ceny se týkají pouze zákroků omlazení pleti a liposukce BodyTite z adventní akce, na jiné zákroky kliniky se adventní sleva nevztahuje)
  • ODBORNÁ KONZULTACE ZDARMA - pokud se na základě konzultace nakonec rozhodne pro zákrok u nás, cena za voucher v hodnotě 500,-Kč, jí bude odečtena z celkové částky zákroku, a tak tuto konzultaci bude mít zcela zdarma.

CENA ZA ODBORNOU KONZULTACI:
běžná cena 650,-Kč - listopadová cena 600,-Kč - akční adventní cena 500,-Kč

Všechny informace k vánoční akci kliniky Aesthevita k omlazení pleti najdete zde

JAKÉ ZÁKROKY JSOU JEŠTĚ SOUČÁSTÍ ADVENTNÍ AKCE?

Vedle omlazení pleti nadělujeme v této adventní akci i těm, které trápí nějaké to kilo navíc. Vánoční akce platí i na radiofrekvenční liposukci BodyTite, kterou lze využít na bříško, boky či stehna. Při této adventní akci na liposukci ušetříte až 11.000,-Kč. Více o adventní akci na liposukci BodyTite najdete zde.

CHCI SI KOUPIT VÁNOČNÍ VOUCHER ZA ZVÝHODNĚNOU CENU, CO MÁM UDĚLAT?

Podívejte se Aesthevita.cz, kontakty najdete zde nebo nám napište na email info@aesthevita.com a zeptejte se nás na cokoliv.

Klepněte pro větší obrázek

„Mezi nejčastější zákroky omlazení pleti na naší klinice patří omlazení kyselinou hyaluronovou a botulotoxinem, stále více klientek se zajímá o metodu omlazení vlastním tukem. Její výhodou je to, že při omlazení používáme vlastní tukl, a to je pro mnohé klientky klíčové při rozhodování. Milé dámy, ať už u nás omlazení pleti Vaše maminka podstoupí či nikoliv, přejeme Vám i celé Vaší rodině krásné Vánoce a užijte si čas, kdy můžete být všichni spolu.“ MUDr. Ján Pilka, plastický chirurg kliniky estetické medicíny Aesthevita.

googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/941096751/%3Fvalue%3D1.00%26amp;currency_code%3DCZK%26amp;label%3DtC3ACMyu_GEQr_7fwAM%26amp;guid%3DON%26amp;script%3D0"/>
}}

Doporučujeme

Články odjinud