Tip na výlet do gastronomického nebe: Navštivte Jičínský Food festival v Českém ráji!

Tip na výlet do gastronomického nebe: Navštivte Jičínský Food festival v Českém ráji!

Již pošesté ožije v sobotu 14. srpna 2021 Zámecký park v Jičíně dalším ročníkem Jičínského Food festivalu. Pokud jste milovnice dobrého jídla a pití, můžete se těšit na nevšední gastronomické zážitky přímo v srdci Českého ráje.

V sobotu 14. 8. 2021 se po roční odmlce způsobené pandemickou situací  uskuteční již 6. ročník Jičínského Food Festivalu, který navazuje na  velmi úspěšné předchozí ročníky a opět přinese řadu nevšedních  gastronomických zážitků. Festivalu se zúčastní více než 60 vystavovatelů  z 9 různých zemí.

V Zámeckém parku se budou podávat delikatesy přímo z rukou mistrů svého oboru, a to vše pod širým nebem. Při této příležitosti připraví jednotlivé restaurace vybrané speciality zdůrazňující filozofii svého podniku, a to vše za použití prvotřídních surovin. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na oblast „street food“ neboli pouliční jídla, která zámecký park naplní lákavými vůněmi.

Čekat vás bude také celodenní doprovodný program, těšit se můžete na hudební koncerty, workshopy, soutěže o hodnotné ceny, thajské masáže, fotostěnu, malování na obličej a další program pro děti. V rámci festivalu také vystoupí vítěz poslední řady soutěže MasterChef Česko Roman Staša. Během festivalu můžete zároveň vstoupit do registru dárců kostní dřeně nebo si vyzkoušet nácvik poskytnutí první pomoci.

Doporučujeme

Články odjinud