Aha! Rodičovství, Markhamová Laura, Mladá fronta,215 Kč

Aha! Rodičovství, Markhamová Laura, Mladá fronta,215 Kč

Moje oblíbené recepty, Mladá fronta, 240 Kč
Fotbalový atlas světa, Ottovo nakladatelství , 1499 Kč
Tentokrát to bude jinak , Alexandra Potter, Kristián, 240 Kč
Deník mimoňky 1-5 komplet, Mladá fronta, 560 Kč
11
Fotogalerie

Tipy na dárky pro čtení a poslech [Vánoce 2015]

Rozbalit si pod stromečkem knihu je slavnostní chvíle a velký zážitek. Zvlášť pokud se ten, kdo nás obdaroval, strefil do našeho přání a vkusu. Podívejte se s námi na knížky a CD, kterými můžete potěšit své blízké.

Taky máte rádi vůni, kterou cítíte, když otevřete novou knihu? Těšíte se na hodiny strávené jejím čtením a představujete si, co vás s ní čeká? Jste vášnivými čtenáři? Pokud ano, dopřejte stejné pocity i svým nejbližším a darujte jim knihu.

Novinky

Kniha, která se bude hodit všem rodičům. Pomůže lépe porozumět vlastním emocím. Poskytuje jednoduché a praktické návody, jak zpracovat naše reakce, abychom byli schopni děti vést s empatií, pomocí stanovení zdravých hranic a jasné komunikace.

Klepněte pro větší obrázek

Moje oblíbené recepty sice není klasická kniha ke čtení, ale spíše album, přesto udělá radost každé hospodyňce. Konečně můžete mít pěkně po kupě nejlepší recepty, které během svého života nashromáždíme - tu z časopisu, další od přátel či z internetu... Praktická dárková věc s kroužkovou vazbou a převázaná gumičkou je rozdělena na klasické kapitoly: předkrmy, první chody, druhé chody, přílohy a dezerty. Všude najdete v úvodu kapitol nějaký tip či radu. Další vychytávkou jsou kapsy na výstřižky, které obsahuje každá pevná karta oddělující kapitoly. Součástí knihy je i zadní kapsa s kartonovými jmenovkami pro hosty či rejstřík receptů pro rychlé hledání v tomto zápisníku.

Klepněte pro větší obrázek

Kniha, která by neměla chybět v knihovně žádného fotbalového fanouška. Jde o monumentální ucelenou fotbalovou encyklopedii, která na českém trhu nemá obdoby. Autor rozdělil fotbalový svět podle geografického klíče a postupně se věnuje každé ze 209 členských zemí FIFA a okrajově i oblastmi, jež do mezinárodní fotbalové federace nepatří. Čtenář získá přehled o nejlepších současných i legendárních hráčích či klubech nejen u fotbalových mocností typu Anglie nebo Brazílie, ale i u fotbalově méně vyspělých zemí. Fotbalový atlas světa je navíc opatřen logy klubů i federací a obsahuje více než 2000 fotografií, z nichž zejména ty z dob dávno minulých se dají zařadit mezi unikátní.

Klepněte pro větší obrázek

Knihy pro ženy

Úspěšná a u nás dobře známá anglická autorka literatury pro ženy Alexandra Potter přichází s další romantickou knihou Tentokrát to bude jinak.

Klepněte pro větší obrázek

Deníkové zápisky populární herečky Ani Geislerové zachycují všední život i záblesky střeženého soukromí. V pěti podivuhodných letech, jejichž datace není úplně jistá, se mísí humor s melancholií, zamilování s rozchody a naprostá upřímnost s potřebou nic nevyzradit. Autorka se svým vtipným, osobitým stylem často dotýká základních věcí, jako je rodina, láska nebo dětství, a zve čtenáře, aby se na cestu vydal s ní. Kniha vychází v překrásné grafické úpravě její sestry Lely Geislerové, která asociuje skutečný deník včetně praktické gumičky, nepopsaných listů a barevné ořízky.

Knihy pro děti

Všem dospívajícím holkám se bude jistě líbit kniha Deník Mimoňky, která teď nově vychází jako komplet pěti dílů. Radosti i starosti dospívání prožijí společně se sympatickou hrdinkou Nikki. Box zahrnuje prvních pět dílů série: Příběhy z neslavnýho života, Příběhy neoblíbený pařičky, Příběhy netalentovaný pop hvězdy, Příběhy neohrabaný krasobruslařky, Příběhy nerozumný poradkyně

Klepněte pro větší obrázek

Pokud váš malý synek či vnouček propadl pravěkým příšerkám, pak mu určitě uděláte radost knihou Otázky a odpovědi ze světa dinosaurů. Najděte s touto knížkou pro děti s více než 60 odklápěcími okénky odpovědi na nejrozmanitější otázky týkající se fascinujícího světa dinosaurů.

Klepněte pro větší obrázek

Známe kostičky LEGO® milují děti na celém světě. Kniha návodů je druhou knížkou jednoduchých, ale zároveň působivých návodů. Je plná návrhů, tipů a triků od fanoušků stavebnice LEGO®. Děti se mohou inspirovat a vytvořit si z kostek něco vlastního. Najdou tu středověké hrady, vesmírné lodě, drzé piráty, letadla, zmenšeniny různých staveb či nábytku a ještě mnohem, mnohem víc! Kniha je vhodná pro všechny uživatele, nezávisle na jejich věku či zručnosti. Osvojí si nové způsoby stavění z kostek.

Klepněte pro větší obrázek

Dárky pro poslech

Vedle knížek jsou také velmi populárním vánočním dárkem zvukové nosiče. Podívejte se do našich tipů, třeba vás některý zaujme a potěšíte dobrým nápadem.

Britská interpretka po bezmála pěti letech vydává nové album s názvem 25. První singl z alba 25 - Hello - zpěvačka představila koncem října; na serveru YouTube už zaznamenal více než 400 milionů přehrání a poslední tři týdny dominoval špičce amerických hitparád.

Klepněte pro větší obrázek

Srdcebeat je sedmé studiové album populární české kapely Kryštof. Stejně jako před třemi lety pod úspěšnou desku Inzerát se i pod novou nahrávku podepsali američtí producenti. Fanoušci Kryštof najdou na novém albu deset písní včetně titulního Srdcebeatu, který dobyl česká hudební rádia.

Klepněte pro větší obrázek

Zdeněk Svěrák, Jan Werich, Ivan Kraus, Milan Lasica, Miroslav Horníček a další čtou povídky ze svých knih nebo vzpomínají na své herecké kolegy.

Klepněte pro větší obrázek

Jsou vyprávění, o kterých se vám může jen zdát. Vyprávějí si je totiž andělé strážní za nocí v jednom barokním kostelíku v Praze. Stačí však se nepozorovaně vplížit a uslyšíte příběh tak povědomý, až se vám zatají dech. To třeba právě váš anděl strážný líčí příběh vašeho života. Může být laskavý i krutý, humorný i vážný, moudrý i pošetilý, strašidelný i něžný, ale vždy fantastický. Protože i obyčejný lidský život je zázrak, který anděl dostal při vašem narození za úkol chránit. Seznamte se teď všichni se svými strážnými anděly. Zamilujete si je tak, jako oni vás už dávno milují. Pět příběhů ze stejnojmenné knihy. Čte Aleš Procházka.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud