8
Fotogalerie

Tipy na luxusní dárky pro muže

Nevíte, co koupit a čím obdarovat na Vánoce svého bratra, přítele, manžela, tchána, kamaráda, zkrátka chlapa? Připravili jsme pro vás pár tipů na dárky, které zcela jistě potěší.

Časopis Vogue označil Calvina Kleina za „mistra minimalismu“. Cena náramku: 3 090,- Kč

Hodinky ck, quartz ETA strojek, cena: 11 120 Kč

Nabídku hodinářství Altman rozšířila i jediná letošní limitovaná edice náramkových hodinek Epos, cena 32 500 Kč

Hodinky Tissot Sailing-Touch, cena: 26 790 Kč

Lahev pravého šampaňského doplňuje v dárkovém balení originální hedvábná kravata v moderním designu. Tak jako tradiční metody výroby šampaňského, je i tato kravata výsledkem klasické rukodělné kusové výroby, kdy každý kus je originálem. Cena: 1490 Kč. Zakoupíte na www.medoc-vino.cz.

Mimořádně intenzivní zážitek, možnost vnímat oblíbenou delikatesu tak jako nikdy předtím, nabízí šňupací čokoláda. Ideální dárek pro milovníky sladkostí prodává obchůdek Boutiques Gourmandes, který je součástí Brasserie La Gare v ulici V Celnici v centru Prahy. Set za 1 495 Kč obsahuje vše potřebné: jemný kakaový prášek s příchutí maliny a zázvoru, praktickou pomůcku pro snadnou aplikaci prášku na nosní sliznici i názorný návod.

Le Patio, prodejní galerie s osobitým nábytkem a interiérovými doplňky, je známé tím, že svou nabídku často zpestřuje moderními doplňky ze sortimentu renomovaných evropských výrobců. Hodiny s mapou světa, 1200 Kč

Kosmetické soupravy pro manikúru a pedikúru Zwilling J.A. Henckels – dokonalost v každém detailu. V České republice mohou zákazníci z atraktivní nabídky výrobků vybírat v prodejnách Potten & Pannen – Staněk.

Jaký notebook, ultrabook či netbook se právě teď vyplatí koupit? Máme pro vás 10 tipů z obsáhlé předvánoční nabídky. Nechte se inspirovat.

Vybrat pod stromeček správný tablet nebo čtečku už není tak samozřejmé jako loni. Zajímavých modelů přibylo na obou frontách. Máme pro vás 10 tipů z obsáhlé předvánoční nabídky. Nechte se inspirovat.

Doporučujeme

Články odjinud