5
Fotogalerie

Tipy na pánské vůně!

Giorgio Armani vytvořil zcela novou 20ml verzi svých tří klasických parfémů Acqua di Gio, Armani Code a Emporio Armani Diamonds for Men, ve kterých znovu zachytil podstatu značky Armani.

Cestovní velikost parfémových lahviček je malá a praktická. Snadno se vejde do kufříku či tašky a stane se společníkem na každé vaší inspirující cestě. Všechny tři vůně jsou k dostání v podobných flakonech.

Dají se snadno zabalit, snadno použít. Pantelleria, New York, Hollywood. Tři různé styly cestování představené ve třech pánských vůní Armani: Acqua di Gio, Armani Code a Emporio Armani Diamonds for Men.

I když konec roku a Vánoce jsou zatím ještě relativně daleko, už nyní si můžete užít novou verzi vůně Burberry Brit. Blýskavé metalické efekty připomínají kouzelné vánoční dekorace a zachycují radost a nádherné vzpomínky na vůni vánočních prázdnin. Nové složení této limitované edice odhaluje výjimečnou vůni Vánoc a nabízí opravdu nový zážitek.

Pánská verze si pohrává s myšlenkou nádherné vůně vánočního stromku. Svěží zelené aromatické nóty borovicového jehličí se jemně mísí v této originální vůni. Hlavu tvoří esence italské mandarinky, jamajský vavřín, esence muškátového oříšku z Indonésie, srdce se rozvoní jehličím borovice, divokou růží, esencí cedrového dřeva z Texasu V základu ucítíte esenci somálského kadidla a venezuelské boby Tonka.

Energická vůně Kappa man Accelerazione je určena mužům, kteří milují adrenalin a aktivní životní styl, jsou naplněni sportem a každý den je pro ně další výzvou. Kappa man Accelerazione dodá pocit síly a odvahy nejen v práci, ale i ve sportu, kde muže vyburcuje ke skvělým výkonům.

Vůně se rozvíjí jiskřivou svěží směsí bazalky, italského bergamotu a hrušky. V srdci pak dominuje kořeněná a dřevitá harmonie rozmarýnu a cypřiše. Kappa man Accelerazione doznívá na moderním a dřevitém základu ovocných stromů, pižma a cedru.

ČTĚTE TAKÉ: Oscarová herečka Jennifer Hudson se změnila k nepoznání - zhubla přes třicet kilo!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud