Tipy na vánoční dárky

Máme pro vás několik tipů na zajímavé vánoční dárky.

Tipy na vánoční dárky

Můžete také využít služeb Internetu a nakoupit si v pohodlí domova. Mnoho serverů nabízí speciální stránky věnované právě nákupům. Na serveru Atlas.cz najdete speciální sekci vanoce.atlas.cz, kde jsou vánoční recepty a především zajímavý dárkový poradce. Vyberete si pro koho dárek chcete, zda to má být hračka, technika, zábava atp. a poradce vám vybere ten vhodný dárek. Pro muže vám poradce najde třeba sadu značkove autokosmetiky, speciální nůž, hru Scarabble, autoradio, nebo ledničku do auta.
Server Centrum připravil také pěkné vánoční stránky na adrese vanoce.centrum.cz. Vybrat si zde můžete ze 100 různých dárků z oblastí knihy, hudba, video, DVD, software, elektronika, bílé zboží, kosmetika. Na většinu zboží jsou velké slevy. Zaujal mne například Šejkr Moulinex Midnight Coctail, který stojí 399,- kč (původní cena 999,-).


Na severu www.inshop.cz naleznete nabídku mnoha kvalitních obchodů a také pár tipů na vánoční dárky. Pro ženy například Erdic na zvětšení prsou, o kterém jsme také psali. Pro muže osobní organizér a pro děti lego.
Pro prarodiče a možná i pro ostatní něco na mlsání. Nejlepší místo, kde najdete samé sladkosti a dobroty je přeci server www.dobroty.cz.


Na známém serveru Vltava, kde můžete zakoupit knihy, videokazety a Cd, pro vás připravili speciální vánoční balíček obsahující videokazetu, knihu a CD. Tato nabídka je lákavá především svou cenou, neboň je dost zvýhodněna. Cena je 730,- Kč a obsahuje film Pelíšky (což je určitě skvělý dárek), knihu Anděl od Jáchyma Topola (ta sloužila jako předloha k filmu Anděl Exit) a CD Jiří Suchý s názvem Purpura a jiné vánoční písně. Mimo to můžete na Vltavě vyhrát zimní dovolenou ve Špindlu pro dvě osoby (musíte ovšem udělat největší nákup na celé Vltavě).


Podívat se také můžete na server www.vltava2000.cz, kde najdete nabídky mnoha obchodníků a mnoho malých obchůdků. Stejně tak další naleznete na mujobchod.atlas.cz.
I my jsme pro vás něco připravili. Především knihy od Haliny Pawlowské, Barbary Nesvadbové a Ivy Hercíkové. Nějaké multimediální CD a přenosné Handsfree k mobilnímu telefonu (tzv. Bondovka). Když už nemůžete mít v autě HF za 5000,-, tak si můžete pořídit tuto HF za pouhých 280, Kč. Náš obchod najdete na adrese mujobchod.atlas.cz/dama.


Určitě máte své tajné tipy. Nezatajujte je a napište nám je. Potěšíte tím mnoho lidí a třeba zde najdete i něco, co vás zaujme.

Doporučujeme

Články odjinud