Seznamte se se segedínským gulášem provoněným zauzeným bokem, naučte se, jak zarolovat šťavnatou roládu nebo naplnit kotletu zelím. A jaké přílohy se hodí k vepříkovi? Jednoznačně domácí knedlíky, chléb, pečené brambory nebo pyré. Co o nich říkají šéfkuchaři, které oslovil časopis F.O.O.D.?
Segedínský guláš
Foodstylista Štěpán Vašák: „Segedínský guláš zjemníte smetanou a knedlíky můžete udělat i bez masa.“
Recepty najdete zde.
Bůčková roláda s nádivkou
Lukáš Zach, kuchař a zahradník: „Do nádivky se nebojte dát více česneku, vypeče se do masa. Kdyby byla nádivka řidší, můžete ji zahustit strouhankou.“
Recepty najdete zde.
Kotlety plněné kysaným zelím
David Skokan, foodstylista: „Cibulí nemusíte šetřit, zvláště při opékání brambor. Jen dejte pozor, ať příliš nezhnědne, jídlo by zhořklo.“
Recepty najdete zde.
Vepřový ořech s mrkvovým pyré
Jiří Hilgart doporučuje vepřový ořech s mrkvovým pyré aneb jídlo, které se snadno stane slavnostním pokrmem.
Recepty najdete zde.
Steak nemusí být jen z hovězího! Jak ho připravit?