Tohle hvězdné znamení má ty nejhorší manýry

Tohle hvězdné znamení má ty nejhorší manýry

Máte ve svém okolí někoho, kdo každou chvíli šlápne vedle? I když nechtěně, dokáže druhé urazit, obléká se nepřiměřeně, provokuje? Pak je dost pravděpodobně narozený v tomto znamení.

Nikoho nechceme diskriminovat. Každé hvězdné znamení má své přednosti a i své slabé stránky. Je to vstupní kapitál, se kterým může pracovat, a záleží na každém konkrétním jedinci, jak se svým potenciálem naloží. Panny jsou puntičkáři, Lvi od přírody, tedy od hvězd, sebestřední, Berani arogantní, záleží na nich, jak moc tuto dispozici naplní nebo vědomě korigují. A pak je jedno znamení, které si nic nedělá ze společenských konvencí.

Proti pravidlům

Je to na první pohled osvěžující, když někdo nedodržuje nejrůznější pravidla. Dělat něco jenom proto, že se to očekává, i když to může někomu ublížit, je přece nesmysl. Jenže vzdor společenským pravidlům se lehce může proměnit v nevhodné chování. O kom je řeč? Samozřejmě o Vodnářích.

Vodnáři rádi vědomě nedodržují pravidla, jsou svoji a rádi proti všemu, co druzí považují za důležité. Takže s Vodnáři lehce zažijete následující situace:

  1. Ženy Vodnářky rády nosí v práci příliš krátké sukně.
  2. Muži Vodnáři často vypijí pár skleniček alkoholu nad míru a důvěrně znají rána, kdy se sami sebe ptají: „ Panebože, co jsem to včera dělal na firemním večírku?“
  3. Vodnáři mají problém s hierarchií, naopak jim nepřijde divné, když začnou tykat nejvyššímu šéfovi ve firmě.
  4. Na návštěvě u rodičů partnera kašlou na dobrý dojem a klidně utrousí pár vtípků na téma tchyně.

Tak to jsou Vodnáři, proto je i máme rádi. Svým způsobem je jejich rebelie proti pravidlům osvěžující. Bez ní by byl svět nudný. Jen to chce znát určitou přijatelnou míru.

Doporučujeme

Články odjinud