Tohle vám muž nikdy neprozradí: Čeho si všímá při poloze na koníčka?

Tohle vám muž nikdy neprozradí: Čeho si všímá při poloze na koníčka?

Poloha na koníčka je velmi oblíbená u žen i u mužů. Pro vás je praktická, protože si můžete sama korigovat rychlost i hloubku průniku, muž má zase příležitost vidět vás při sexu v celé vaší kráse. Přesto jsou věci, kterých si stihne všimnout, ale neprozradí vám je. Jaké?

Je vám vidět přímo do nosu

Je to hrozně vtipné, ale je to tak. Když se na někoho díváte zespodu, není možné si nevšimnout toho, co se v nose nachází. Mnohdy naštěstí nic, ale jsou dny, kdy máte třeba rýmu, že! Pokud máte něco v nose, asi vám to neřekne, protože by tím narušil atmosféru a hlavně jsou tu jiné věci, na které se soustředí víc než na váš nos.

Skoro jako orální sex

V téhle poloze má žena nadvládu a to se jí líbí, může si diktovat tempo, hloubku i úhel průniku. Na druhou stranu je to dřina, tedy pro ni, a on si to užívá. Ruce za hlavou, lehárko a říká si: „Lepší už to být nemůže, maximálně by to trumfnul orál.“

Skákající prsa

Kdyby mu to nebylo hloupé, jediné, na co by se díval, když na něm žena poskakuje jako při Velké pardubické, by byla prsa. Je na tom něco hypnotického a pro muže vzrušujícího. Je mu jasné, že ležet na zádech a zírat na vaše dvojčata by nevypadalo moc sexy, takže se z toho transu občas vytrhne!

Co se během sexu děje ve vašem těle? Podívejte se!

Dobíjení baterky

Pokud se muž rozhodne změnit polohu a posadí si vás na sebe, pak je to mnohdy také kvůli tomu, že potřebuje trochu dobít baterky. Už nemůže, je vyčerpaný a potřebuje trochu chytit dech. To by vám jako chlap samozřejmě nikdy nepřiznal. Jakmile vám začne spodními přírazy pomáhat, je jasné, že už je ready na další rodeo.

Jak na hluboký orál, radí ve videu pornoherečka Lady Dee:

Skvrna na stropě

Ať už je sex sebežhavější, při téhle poloze se muži dostanou do fáze relaxace. Když leží takhle na zádech, mohou si všimnout třeba skvrny na stropě a v hlavě jim mimoděk jede: „Jak dlouho tam ta skvrna je? Jak to, že jsem si jí nevšiml?“

Panika

Pokud je žena nahoře a pokračuje v pohybech, přestože už dosáhl vyvrcholení, pak muž začíná trochu panikařit. Pro muže to může být příjemné, ale spíš je to divný pocit a také trochu bolestivý. Je zkrátka stejně jako ženy citlivý po orgasmu. Pokud je partnerka stále neuspokojena, je na čase, aby ji muž dokončil ústy.

Doporučujeme

Články odjinud