Tomáš Savka: "Trémou mívám sevřenou p…..!"

Tomáš Savka: "Trémou mívám sevřenou p…..!"

Muzikálový zpěvák Tomáš Savka (24), úspěšný student konzervatoře působí na pódiu velmi sebejistě. Ve skutečnosti je ale velký trémista a romantik. Každé vystoupení na veřejnosti Tomáš, finalista prvního kola soutěže Česko hledá SuperStar, stále dost těžce prožívá.

"Netrpím panickým strachem, myslím, že mám spíš takovou zdravou trému. Říkám tomu, s odpuštěním sevřená p…… Je to tím, že člověk má určitý pocit zodpovědnosti a ten pocit prostě nepovolí, dokud neuplyne představení," prozradil Korzu.

Za vůbec nejhorší považuje Savka období bezprostředně před začátkem představení. "Dvě hodiny před vystoupením, jsou už všichni připraveni a čas se strašně vleče. Když už se pak začne, je to v pohodě. Jakmile nastoupím do rozjetého vlaku, tak jedu a cesta většinou probíhá krásně," tvrdíTomáš Savka.

Recept? Malý panáček! Recept, jak se zbavit trémy podle něj asi neexistuje. "Před premiérou si dávám tradičního panáčka na kuráž, ale úplně malinkého panáčka, víc bych si určitě netroufl, protože alkohol vysušuje krk a mohl bych pak mít problém. Třeba tabletky na uklidnění jsem nikdy nezkoušel a asi ani nebudu," vysvětluje.

A protože Tomáš Savka v poslední době rozšířil opět své muzikálové působení - hraje a zpívá i ve Třech mušketýrech - rozhodl se, že si alespoň na chvíli odpočine na cestách.

Tomáš Savka s přítelkyní Markétou

"Byli jsme s přítelkyní v Paříži. Markétka si to moc přála. Vidět Eiffelovku, podívat se do Louveru na Monu Lisu, dát si něco dobrého.... Jen škoda, že jsme neměli více času," posteskl si. Se svou půvabnou bývalou spolužačkou chodí už více než rok, ale do ženění se rozhodně nehrne.

"Současný stav nám oběma vyhovuje. Ale nikdy neříkej nikdy..." dodal se vztyčeným ukazováčkem.

Doporučujeme

Články odjinud