Tomáš Töpfer neviděl žádný tv seriál

Tomáš Töpfer neviděl žádný tv seriál

Úspěšný herec, režisér, dramatik, ředitel Divadla na Fidlovačce a senátor Tomáš Töpfer (56) přemýšlí, jestli nemá náhodou problém. Neviděl totiž žádný současný televizní seriál, přitom je sám hvězdou Četnických humoresek a právě teď začne natáčet důležitou seriálovou roli.

"Považuji přímo za handicap, že vůbec neznám současné české seriály. Já se totiž na televizi kromě zpravodajské Čtyřiadvacítky nedívám. A tak jen slýchám od svých hereckých kolegů, kteří hrají významné role v telenovelách, že třeba vůbec nevědí, jak se jejich postava bude dál vyvíjet, od čeho k čemu příběh kráčí, jestli budou pokračovat nebo ne.

Vím, že do takových seriálů bych nemohl vstoupit. Teď právě začínám natáčet roli doktora Machovce v nové sérii Nemocnice na kraji města, ale to je seriál klasického typu s jasným příběhem a vyzněním. Na to se těším, to je krásná práce," říká Tomáš Töpfer.

Libuje si v senátorování Tomáši Töpferovi se zato velmi zalíbilo v jeho občanské roli, kdy se stal senátorem. "V Senátu jsem začátečník a všichni jsou na mně velmi hodní," říká k tomu populární představitel četnického velitele Arazíma. "Vrhl jsem se do čtení zákonů a smluv s Evropskou unií. Je to docela bezvadné počtení a já musím říct, že si v tom i libuji."

Doporučujeme

Články odjinud