Topinky: 7 variací na křupavé pečivo

16. 9. 2016
Topinky: 7 variací na křupavé pečivo
Bruschetty, crostini, nebo české topinky, všechno mí stejný základ - opečené křupavé pečivo. Záleží jen na vás, čím ho doplníte. Inspirujte se našimi tipy!

Bruschetta s uzenou mozzarellou

4 porce příprava: 15 minut + grilování

1 bageta, 4–5 keříčkových rajčat, 200 g uzené mozzarelly, sůl, hrubě drcený černý pepř, 80 g vařené šunky, lístky bazalky na ozdobu

Troubu předehřejte na program „grilování“. Bagetu nakrájejte šikmo na plátky. Na tenké plátky nakrájejte rajčata a mozzarellu, poté je rozložte na pečivo, osolte a opepřete a přesuňte na plech vyložený pečicím papírem. Ten vložte na 5–10 minut pod gril. Šunku srolujte a nakrájejte na tenké proužky a spolu s bazalkou přidejte na bruschettu.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

Poslední den týdne milujete, ale nyní je pro vás neděle plná nepříjemných situací. Však se nemůžete nikomu divit, když se stále jen za něčím pachtíte a nic se vám nelíbí. Pořád se do…

Nejčtenější články

Doporučujeme