Topinky: 7 variací na křupavé pečivo

16. 9. 2016
Topinky: 7 variací na křupavé pečivo
Bruschetty, crostini, nebo české topinky, všechno mí stejný základ - opečené křupavé pečivo. Záleží jen na vás, čím ho doplníte. Inspirujte se našimi tipy!

Bruschetta s uzenou mozzarellou

4 porce příprava: 15 minut + grilování

1 bageta, 4–5 keříčkových rajčat, 200 g uzené mozzarelly, sůl, hrubě drcený černý pepř, 80 g vařené šunky, lístky bazalky na ozdobu

Troubu předehřejte na program „grilování“. Bagetu nakrájejte šikmo na plátky. Na tenké plátky nakrájejte rajčata a mozzarellu, poté je rozložte na pečivo, osolte a opepřete a přesuňte na plech vyložený pečicím papírem. Ten vložte na 5–10 minut pod gril. Šunku srolujte a nakrájejte na tenké proužky a spolu s bazalkou přidejte na bruschettu.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře Zobrazit celou diskuzi

Přečtěte si také

Horoskopy

Býci vstoupí do nového týdne trochu s obavami. Mají pocit, že nejsou dostatečně milováni a v práci se jim nedostává správného přístupu. Rádi by byli lépe ohodnoceni. To platí po všech…

Nejčtenější články

Doporučujeme