Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Miley Cyrus a Liam Hemsworth
Jake Gyllenhaal a Kirsten Dunst
Jake Gyllenhaal a Kirsten Dunst
Hugh Grant
9
Fotogalerie

Touha víc než rozum: Které hvězdy se nebojí sexu na veřejnosti?

Už jste také někdy zažila tu touhu, kdy vám bylo jedno, jestli vás s partnerem při milostných hrátkách někdo uvidí, a vlastně vás to riziko nebezpečí tak trochu vzrušovalo? Podobnými pocity si občas projdou i celebrity. Akorát s rizikem, že je uvidí nejen náhodný kolemjdoucí, ale i objektiv fotoaparátu. Kteří slavní neodolali sexu na veřejnosti?

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Liam Hemsworth sice vypadá jako slušňák, ale už jen to, že ho to stále táhne k rebelce Miley Cyrus, je znamením, že sám má růžky taky pěkně nabroušené. Když ho popadne vášeň, najednou jako by mu někdo nasadil klapky na oči, uši, zkrátka odřízl ho od reality. Vidí jen objekt svého zájmu a touží po jediném. Tak se také stalo, když si to tahle dvojka střihla na párty Vanity Fair pod stolem na zemi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 7

Jake Gyllenhaal a Kirsten Dunst

Když spolu tihle dva chodili, přiznala otevřeně Kirsten Dunst, že se snažili mít sexuální život pořádně pestrý. „Sex potřebuje přikořenit, takže jsme to dělali třeba v autě, na záchodech nebo dokonce na pláži. Jediné, kde jsme si na to netroufli, byla hotelová chodba, báli jsme se, že by nás mohli vyhodit,“ vyprávěla herečka.

Pokračování 3 / 7

Hugh Grant

Tento veterán romantických komedií během své herecké kariéry zamotal hlavu mnohým zástupkyním ženského pohlaví. Když randil s hereckou kolegyní Liz Hurley, dostal se do křížku se zákonem. Byl totiž přistižen při sexu s prostitutkou ve svém autě.

Pokračování 4 / 7

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton

Tohle propojení bylo provázeno mnohými vášnivými scénami. Mezi Angelinou a Bobem to jiskřilo jak ve skříňce vysokého napětí. O svém sexuálním životě mluvili oba dva značně otevřeně a jednou dokonce přiznali na červeném koberci reportérům, že než na něj vykročili z limuzíny, rozdávali si to v ní.

Pokračování 5 / 7

Will Smith a Jada Pinkett Smith

Tihle dva jsou spolu už celou věčnost. Prošli se i po hrbolaté cestě během let, ale stále je k sobě evidentně něco táhne a dokážou si poradit i s krizí. O limuzíně už řeč byla, tihle dva prošvihli nástup na červený koberec při předávání Oscarů, protože se nemohli nabažit jeden druhého právě na sedačkách tohoto prostorného vozu. Jadě po vystoupení z auta nezbyl na obličeji téměř žádný make-up.

Pokračování 6 / 7

Gerard Butler

Dámy, pokud vám tenhle skotský fešák učaroval, vězte, že mu rychlovky na veřejnosti nejsou cizí, a to i na těch nejnechutnějších místech. Pokud vám vášeň k němu zacpe nos stejně jako v roce 2012 jedné neznámé „šťastlivkyni“, můžete si to s ním rozdat na toi-toice! Být vámi, raději to nezkouším – nebo alespoň beze svědků!

Pokračování 7 / 7

Tommy Lee a Pamela Anderson

Tahle povedená dvojice se zapsala do historie mnohými skandály. Jejich vzájemná chemie a sklony k exhibicionismu vedly pár také k tomu, že si natočil sexvideo. Tam je jasný důkaz toho, že své sexuální hrátky nezavírali pod zámek. Vášnivým orgiím se oddávali také na palubě lodi.

Doporučujeme

Články odjinud