Transmission – čtvrté pokračování proběhne 2. listopadu v Sazka Areně

Transmission – čtvrté pokračování proběhne 2. listopadu v Sazka Areně

Přesně pět měsíců od chvíle, kdy pražská Sazka Arena hostila nejslavnější světovou party Sensation White, připravila agentura United Music druhou senzaci, která do Sazka Areny přiláká tisíce příznivců taneční elektronické hudby. V pátek 2. listopadu 2007 proběhne již čtvrté pokračování nejúspěšnější domácí halové party TRANSMISSION.

„Po Sensation White se ukázalo, že Sazka Arena je pro pořádání tanečních show skvělý prostor. Nejen díky maximálnímu komfortu a bezpečnosti návštěvníků, ale také díky technickým možnostem, které například umožňují zavěsit veškerou techniku na střešní konstrukci. Proto se mohou návštěvníci těšit na netradiční produkci, která není v jiných prostorech technicky realizovatelná,“ říká Martin Kučera z pořádající agentury United Music. Unikátní taneční show představuje nejžádanější světové DJ hvězdy, nejnovější audiovizuální technologie a speciální efekty, nezapomenutelné performance a v neposlední řadě originální videoprojekce, které jsou pro Transmission speciálně vytvořené nejlepšími VJ z Nizozemí – Vision Impossible. „TRANSMISSION je náš vlastní koncept, který se nám povedlo během tří vydání pozvednout na úroveň, která je běžná například v Nizozemí a okolních státech. Prakticky celý realizační tým včetně dodavatelů techniky a speciálních efektů se podílel na pražské Sensation White, takže návštěvníci mohou očekávat mimořádně kvalitní párty,“ dodává Martin Kučera.

I tentokrát přivítá Transmission mnoho slavných světových jmen, z nichž hned tři patří do absolutní světové TOP 10.

Prvním z nich je nizozemský DJ a producent FERRY CORSTEN, který již několik let patří spolu s umělci jako Tiësto, Paul van Dyk a Armin van Buuren k nejpopulárnějším trance DJům naší planety. Ferry Corsten se domácímu publiku představil poprvé v loni právě na Transmission, kde jeho exkluzivní čtyřhodinový set sklidil obrovské ovace a nadšení. Jeho poslední kompilace Passport United States of America vyšla před nedávnem také u nás.

Dalšími zahraničními hosty budou britští ABOVE & BEYOND. Tahle parta si během krátké doby vybudovala pevnou pozici ve světové DJ a producentské elitě. Jejich aktuální album „Tri-State“ zabodovalo jak u odborné kritiky, tak nejširšího publika a sklízí úspěch po celém světě.

Následující jméno bude pak pro mnohé splněným snem. Američan CHRISTOPHER LAWRENCE je bezesporu největší osobností, která v současnosti reprezentuje severoamerický kontinent. Aktuálně 4. nejpopulárnější DJ planety (podle DJ Mag Top 100) přijede poprvé do České Republiky, aby právě na TRANSMISSION předvedl své umění, které jej vyneslo mezi naprostou světovou DJ špičku.

Neposledním zahraničním hostem bude nizozemský DJ a producent SAN, kterého uvidíme v živém vystoupení se zpěvačkou JAN JOHNSTON. Hlas této okouzlující umělkyně zní v mnoha slavných skladbách autorů jako Paul van Dyk, BT, Tiësto, Paul Oakenfold ad. DJ SAN aktuálně připravuje několik nových singlů, kterým právě JAN JOHNSTON propůjčí svoje vokály a nejen tyto uslyšíte na TRANSMISSION v živém podání.

Poslední jméno zaručeně potěší všechny příznivce tvrdších odnoží taneční muziky. Poprvé v České republice vystoupí německý DJ a producent SCOT PROJECT, který se obecně považuje za zakladatele stylu Hard Trance. Jeho vystoupení nechybí na žádné významné světové taneční události jako Trance Energy, Dance Valley, Mystery Land, Global Gathering, Homelands, ale zejména na špičkových hardstylových akcích jako Sensation Black, Defqon 1 apod. Má na kontě celou řadu hitů a remixů pro velká jména, jako je např. Yoji Biomehanika. Je jisté, že vystoupení SCOT PROJECT bude historickým okamžikem pro domácí taneční scénu, kdy se Hard Trance, který je u nás prakticky neprezentovaný, ale ve světě nesmírně populární, poprvé představí širšímu publiku.

TRANSMISSION navštívilo v loňském roce téměř 20 000 lidí nejen z České Republiky, ale i okolních zemí a představila se na ní taková jména jako Armin van Buuren, Markus Schulz, Blank & Jones, ATB, M.I.K.E. a další. Vstupenky na TRANSMISSION jsou v prodeji v několika kategoriích včetně VIP vstupenek v sítích Sazka Ticket a Ticketpro. Více informací najdete na www.transmission.cz.

KONTAKTY: Oficiální stránka akce: www.transmission.cz Oficiální stránka United Music: www.unitedmusic.cz zdroj: 2media.cz, s.r.o.

Doporučujeme

Články odjinud