Trapas: Machálková vpochodovala na podium s podprsenku pověšenou na sukni!

Trapas: Machálková vpochodovala na podium s podprsenku pověšenou na sukni!

Zpěvačka Leona Machálková (43) bývá mnohdy zbrklá a neohrabaná. Kvůli tomu si prožila i pár trapasů.

Dodnes vzpomíná na chvíli, kdy přišla na jeviště muzikálu Monte Cristo jako sličná Mercedes… s vlastní podprsenkou zavěšenou na sukni.

"Už jsem se smířila s tím, že na jevišti padám a že se někdy praštím do ruky. Ale tenhle trapas byl pořádný," přiznala Machálková Korzu.

Leona si vybavuje okamžik, kdy jako křehká Mercedes v jedné z finálních scén Monte Crista vybíhá na scénu a zpívá dojemnou písničku. Ten večer se rychle přepudrovala, neměla moc času a omylem si s sebou na jeviště přinesla i křiklavě červenou podprsenku zachycenou na sukni.

"Jak se tak houpala, byla nádherně vidět z první i dvacáté řady. Na historickém kostýmu se musela obzvlášť vyjímat," vzpomíná Leona. Až v zákulisí ji kolegové na nedostatek upozornili. Zpěvačka zrudla a začala se smát na celé kolo. Co jiného jí také zbývalo?

V současné době Machálková zve své příznivce na nový muzikál Robin Hood do Divadla Kalich, kde ztvárňuje roli čarodějnice. Pro fanoušky nachystala i nový koncertní program s vlastní kapelou. Do projektu angažovala také krásné tanečnice a vokalistky. Premiéru nového programu Srdce na dlani uvedlo pražské Divadlo Kalich začátkem listopadu letošního roku.

Začínala na Karlově mostu Leona se narodila ve Zlíně a své dětství prožila s rodiči v Přerově, kde vystudovala gymnázium. V roce 1990 se vydala do Prahy hledat štěstí jako profesionální zpěvačka. Začátky však měla těžké. Vždyť se streetbandem Koryto si vydělávala na živobytí i na Karlově mostě.

O rok později se ale díky úspěšnému konkurzu Machálková dostala na prkna Divadla Semafor, kde ji Jiří Suchý obsadil do hry Kytice. V Semaforu nakonec vydržela čtyři sezóny. V tomto období působila i jako rozhlasová moderátorka a v televizi moderovala hudební pořad Telerezonance. Od roku 1993 do současnosti vystupuje v muzikálech.


ČTĚTE TAKÉ:
Podvazkový pás pro muže!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud