Trápí vás lupénka? Zvažte cílenou terapii

9 komentářů

Jaromir123
13. června • 0:43

lebahu: Pokud někdo něco dělá 15 let a nic se nezměnilo, tak to jistě nedělá dobře. Dobře by to bylo, pokud by již lupenku neměl.

Jaromir123
13. června • 0:40

Info pro Mata69: Vědci přijímají fakt, že maso je příčinou rakoviny tlustého
střeva Dr. Larsson vypracoval meta-analýzu výsledků 29 různých vědeckých studií, které zkoumaly souvislost mezi konzumací tmavého masa a rizikem rakoviny tlustého střeva. Výsledky těchto studií vzaté dohromady ukázaly, že riziko rakoviny tlustého střeva se zvyšuje o 28 procent při přídavku každých
120 gramů masa denně. Dr. Willet z Harvardské univerzity
píše o tom, že každých 25 gramů uzeniny denně navíc zvýší riziko rakoviny
tlustého střeva o 49 %. Předpokládá se, že faktory, které stojí v pozadí, zahrnují nitrózové složky, hemové železo nalézající se v krvi v mase, karcinogeny produkované při tepelné úpravě masa, mikroby žijící v tlustém střevě i další méně prozkoumané mechanismy. Skutečnost, že maso je příčinou rakoviny
tlustého střeva, je dnes vědci obecně přijímána. Ať se někdo dá studii o tom, že maso je zdravé.

Jaromir123
10. června • 8:17

lebahu: Já mám v něčem podobném vlastní zkušenost a tedy se také rád podělím. Po téměř 3 letech chození po doktorech a mazání jsem to změnil a funguje to. Tedy pro Mata69 - omezil jsem i maso.

lebahu
9. června • 20:10

Asi 15 let a asi dobře. Pokud je někdo kovanej ve veganství a v tom jak a co jíst, aby člověku nic nechybělo, je to tenhle člověk. Jo a má jednu poměrně výbornou vlastnost, rád si o svém způsobu stravování a života popovídá, poradí, podělí se o recepty a tak... ale narozdíl od vás není fanatik a nikomu nic nevnucuje. Abych pravdu řekla, ty vaše výkřiky do tmy pod každým článkem o jídle a zdraví mě štvou.

Jaromir123
9. června • 19:31

lebahu: Tak dělá zřejmě krátkou dobu a nebo špatně.

Kaarolina.Polakova
9. června • 10:49

Přítel se nemohl zbavit lupenky, ta nemoc mu komplikovala život. Lékař mu doporučil krém Atopos s konopím a mazání několikrát denně. Koupil, mazal a musím říct, že lupénka se zastavila. To konopí dělá divy.

lebahu
8. června • 20:11

Kamarád je přísný vegan, koketuje s RAW a frutariánstvím... a olezlej je jako by měl lepru. Úplně všechno "zdravou výživou" vyléčit nelze.

Mata69
8. června • 11:22

Jaromir123: proč přestat jíst maso?

Jaromir123
6. června • 15:39

Opět slepá cesta - přestanete brát léky a je to zpět. Opět potlačování příznaků - jako vždy, jinak to farmakologie neumí - nebo nechce ? Což tak přestat jíst rohlíky, mléko, barevné jogurty, cukrovinky, maso a pod - a bude to vyléčeno napořád. Ale když to všechno tak chutná.

Doporučujeme

Články odjinud