Travolta si může oddechnout, ani druhé obvinění ze sexuálního obtěžování nepůjde před porotu

Travolta si může oddechnout, ani druhé obvinění ze sexuálního obtěžování nepůjde před porotu

Masér, který obvinil Johna Travoltu (58) ze sexuálního napadení, je ochoten vzdát se federálního procesu proti hollywoodské hvězdě. Spokojí se prý s uzavřeným slyšením.

Již minulý týden se první z masérů, kteří obvinili Travoltu ze sexuálního obtěžování, přiznal pod tíhou důkazů, že některé skutečnosti v jeho verzi událostí nesedí.

Právník Okorie Okorocha jej pak přestal zastupovat a masér se tučného odškodného nedočká. Teď se ukazuje, že zřejmě ani druhý případ není tak jistý, jak by si Okorocha a druhý masér přáli.

Travoltův advokát Marty Singer sice ještě na návrh nepřistoupil, ale právní zástupce žalující strany reportérům listu New York Daily News řekl: "Můžeme se vzdát federální žaloby a spokojit se s uzavřeným slyšením. Jsem ochotný to udělat a navrhl jsem to Martymu Singerovi. Ten sice ještě nesouhlasil, avšak také to nezamítl. Mluvíme o tom, ale definitivní ujednání ještě nemáme. On je připravený na boj. To vyjádřil zcela jasně. Ovšem i já jsem připravený bojovat. Byl by to skvělý případ pro televizi, vidět hvězdu padat z takové výšky."

Masérův právník dodal, že uzavřené slyšení by bylo mnohem rychlejší než veřejný proces. Navíc by ochránilo soukromí jeho klienta, jehož popisuje jako "rezervovaného" otce rodiny.

Přiznává však, že když se vzdá poroty, je to riskantní, protože případ může skončit rozhodnutím, které se nelíbí ani jedné straně. O důvodech, proč je ochoten vzdát se soudu s porotou, Okorocha řekl: "Jediné, na čem mi od začátku záleží, je anonymita mého klienta. V uzavřeném slyšení by šlo především o to, kdo bude případ soudit. Nespokojíme se pouze s tajným finančním vyrovnáním. Jen chci soukromí pro oběť sexuálního napadení."

V žalobě však podle dostupných informací nejde o žalobu za sexuální napadení, jen o obvinění z obtěžování, za což masér žádá odškodné ve výši dvou milionů dolarů (cca 39,6 milionu Kč).

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Johny Depp randí s mladičkou Ashley Olsen

ČTĚTE TAKÉ:
Pořád se mi líbí ženy, přiznává těhotná Anna Paquin

Doporučujeme

Články odjinud