Travoltu obvinil ze sexuálního obtěžování již druhý masér

Travoltu obvinil ze sexuálního obtěžování již druhý masér

Herec John Travolta (58) prý čelí již druhé žalobě. I tentokrát ji podal masér. Tento ale tvrdí, že svá tvrzení může doložit "dostatečnou dokumentací a řadou svědectví".

Travolta byl před pár dny obviněn ze sexuálního obtěžování masérem, který zatím zůstává anonymní. On sám nařčení rozhořčeně popírá. Teď se ozvala druhá údajná oběť. I on je masér, zastupuje ho týž právník a žádá stejnou sumu, tedy dva miliony dolarů (cca 39 milionů Kč).

Podle informací serveru RadarOnline druhý muž tvrdí, že má svůj případ dobře zdokumentovaný.

Travoltův právní zástupce Marty Singer obě obvinění zcela popírá: "Ta žaloba je naprostá fikce a výmysl. Nic z toho, co se v žalobě tvrdí, se nikdy nestalo. Žalobce, který odmítá uvést své jméno, ví, že se jedná o výslovnou lež.

V den, kdy žalobce tvrdí, že se ti dva setkali, John ani nebyl v Kalifornii a lze prokázat, že se nacházel na východním pobřeží USA. Jeho právní zástupce žalobu podal, jen aby si užil svých patnáct minut slávy."

Jisté rysy první žaloby se však již dostaly na veřejnost. Šlo údajně o to, že Travolta odpověděl na internetový inzerát, kde masér nabízel své služby. S mužem se setkal, společně odjeli do hotelu, a tam herec po masérovi vyžadoval sex.

Lze předpokládat, že i druhá žaloba vypadá podobně.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Johny Depp randí s mladičkou Ashley Olsen

ČTĚTE TAKÉ:
Pořád se mi líbí ženy, přiznává těhotná Anna Paquin

Doporučujeme

Články odjinud