9
Fotogalerie

Trendy do postele

Móda se neomezuje jen na kabáty či večerní šaty, to, co nosíte do postele se také sezónu po sezóně mění. Sexy noční košilka či rozverné pyžamo si své místo se vašem šatníku určitě zaslouží. Udělejte radost sobě i svému partnerovi a pořiďte si alespoň jeden model podle posledních trendů. Ve starém, vytahaném triku na nikoho dojem neuděláte a i když máte ložnici sama pro sebe, odměňte se novým nočním úborem třeba za dodržování diety a cvičebního plánu.

Módní trendy se zde zaměřují především na barvy a drobné detaily. Jarní barevná paleta se skládá z pastelových tónů růžové, žluté, zelené a modré. Nechybí však ani dráždivá rudá či sexy černá. Při výběru postelové garderóby dbejte především na výběr materiálu, zvolte si takový, který je vám nejpříjemnější na tělo, dobře se nosí a je prodyšný.

Kde jinde hledat nejkrásnější a nejvíc sexy oblečky do ložnice než u legendární značky Victoria's Secret?! Ta bohužel na českém trhu nepůsobí, ale dobrou zprávu pro vás přeci jen máme. Všechny modýlky si můžete koupit ve virtuálním butiku, zaskočte si na www.victoriassecret.com a nebudete vědět, co dát do košíčku dříve.

Mašličky Mašličky, stužky a rafinované šněrování se stalo módním hitem již na podzim. Proč jej nepřenést i do postele?!

Puntíky Jemné puntíčky i velká kolečka se staly číslem jedna mezi vzory. Nosí se prakticky na všem, puntíkované pyžamo nesmí chybět žádné ženě jdoucí s módou.

Krajka Klasika mezi materiály, která nikdy z módy nikdy nevyjde. Investice do pěkné krajkové soupravy či košile se více než vyplatí.

Satén Dalším oblíbeným materiálem je lesklý satén. Designéři jej tuto sezónu velmi rádi kombinují s jemnou krajkou či šifónem. Výsledek je vždy zaručeně sexy.

Kalhoty Abyste si nemyslely, že musíte nosit jen kratičké košilky, móda pamatuje i na vyznavačky klasických dlouhých kalhot na spaní. Zapomeňte však na staré pyžamo po dědovi, když kalhoty, tak v ženských barvách – růžové, bílé či béžové se zlatými odlesky.

Noční róba Oblíbené dlouhé noční košile se najdou ve skříni každé ženy. Jsou-li však flanelové, přenechte je raději tchýni a sama si vyberte nový model z krajky, saténu či lehkého šifónu.

Romantická pohodářka Nepatříte-li mezi vyznavačky stylu „sexy každou minutu“, nezoufejte, i vy máte z čeho vybírat. Zvolte si kreace volnějších střihů, kombinujte ryze ženské kousky s pánskými prvky, nebojte se experimentovat se vzory, zaměřte se na detaily.

Sexy víla Zahalte se do průsvitných vrstev šifónu, nechte vyniknout svou ženskost v tělových či kontrastních tónech žluté, ostré růžové či černé. Průhledná košilka dokáže dělat divy.

Sexy víla Připravte pro svého miláčka překvapení v podobě nového pyžamka, sexy linie vašich křivek dokonale vyniknou v některém z následujících modelů. Ukažte se ve zcela nové podobě, úspěch zaručen.

autor: Simona Foto: Victoria's Secret

Doporučujeme

Články odjinud