Trendy nehty

Trendy nehty

Přestože pohled z okna dokazuje silnou vládu paní zimy, ve vzduchu jsou již cítit první jarní paprsky. V módě to platí dvojnásob, zimní modely již nudí a zraky všech se upínají k trendům nadcházející sezóny. Sice ještě nenastal čas na květinové šaty a krátké šortky, ale kapku jara si můžete dopřát už teď a to na svých nehtech.

Módní přehlídky od New Yorku, přes Londýn, Miláno až po Paříž nejsou zajímavé pouze oblečením, které každého půl roku představují, ale udávají také směr v líčení a krášlení těla vůbec. Návrháři a jejich dvorní vizážisté se, více než kdykoliv předtím, zaměřili na ruce a nehty. Zápěstí zdobí masivní náramky, prsty extravagantní prsteny a dokonce i tetování a samotné nehty září jako výrazný módní doplněk. Vyzkoušet můžete nápadnou extravaganci v podobě zlatých, šedých a modrých barev doplněnou často křišťály. Velmi módní se stala také půlměsíčková manikúra, kterou zvolil John Galliano a proslavila slavná tanečnice Dita Von Teese.

Na přehlídkových molech byly k vidění také zcela nové barvy, které se brzy objeví na pultech obchodů s luxusními líčidly. Nápadité odstíny šedé, hnědé a temně zelené dosud nikdy nevypadaly tak skvěle jako ty pro sezónu jaro – léto 2010. Ani klasika v podobě červených nehtů nezůstává pozadu, budou se nosit jasně rudé, oranžovo-červené i karmínové, ovšem jen na kratších nehtech.

Hrátky s nehty si oblíbily také slavné krásky, které udávají trendy a nejen jejich fanoušci je s oblibou kopírují. Striptýzová tanečnice Dita Von Teese již týdny nosí zmiňovanou půlměsíčkovou manikúru v kombinaci béžové a rudé. Když přišla zpěvačka Katy Perry na předávání hudebních cen v nehty posetými třpytivými kamínky, okamžitě vzbudila poprask. Extravagantní Lady Gaga, která je velkou fanynkou návrháře Alexandra McQueena, si pořídila nehty pokryté zlatými plátky přesně podle jeho poslední módní přehlídky. Stejně tak i Rihanna, ta pravidelně střídá zlato a puntíčky.

Kreativní extravagance



Nové barvy



Rudá klasika



Hvězdná manikúra

Doporučujeme

Články odjinud