Trendy v letním líčení

Trendy v letním líčení

I když letní počasí na sebe nechá asi ještě dlouho čekat, doba dovolených se přece jen blíží. Nechte se tedy inspirovat a navoďte si letní náladu alespoň líčením.

Nová kolekce Giorgio Armani Bronze Mania Wet je inspirovaná teplem a třpytivým létem italského středozemí. Vrací se k tmavým, sluncem prozářeným barvám moře, přírody a země.

Nová technika vlhkého zpracování pudrů poskytuje očím nesrovnatelný pocit jemnosti při aplikaci, jako by se jich dotýkal kousek vlhkého hedvábí. Pokud se nanášejí za vlhka, jsou oční stíny ještě sytější a třpytivé odstíny bronzové paletky získávají na živosti.

Špetka třpytivých tmavě zelených a modrých barev na jasných a smyslných očích ještě více zkrášlí přirozený jas pleti.



Inspirací pro kolekci se stalo Tokio, město, ve kterém se propojováním tradic minulosti a smělé budoucnosti otevírá zcela nový tvůrčí prostor.

Výchozí bod: bohatá korálová a broskvová, kterou můžete najít na nejkrásnějších kimonech, se mění v živoucí mandarínkovou – právě taková je moderní tokijská podoba korálové.

Odvážné barvy, například oranžová, ibišková, korálová a třešňová, rozkvétají na porcelánově jasné pleti a dodávají tak paletě tradičních tokijských barev naprosto soudobý vzhled.

Kolekci 8 rtěnek sheer lipstick, mezi kterými září odstíny cherry blossom pink n°54 a vibrant tangerine n°55, doplňují dva výrazné lesky lip shimmer, které můžete nosit samotné nebo nanášet přes rtěnku.

O dotažení celého líčení k dokonalosti se postarají dva sladěné laky na nehty v zářivě korálové a růžové barvě.


ČTĚTE TAKÉ:
Jarní vůně



Doporučujeme

Články odjinud