Trička pro muže zpevňující povadlá prsa a pivní břich!

Trička pro muže zpevňující povadlá prsa a pivní břich!

Vytvarovat dokonale pevné mužské torzo zabere v posilovně několik měsíců pravidelné téměř každodenní dřiny. Kdo ale potřebuje pevný korpus hned, může vsadit na spodní prádlo společnosti Spanx.

Konkrétně na nová trička pod košili, která i velmi povadlé a ochablé tělo zpevní a zploští. Vyhladí pivní břicho, pozvedne a zpevní prsa a posílí spodní část zad.

Trička Spanx pro muže byla předvedena už v únoru letošního roku. Zatím se prodávala jen v USA, dostupná jsou ale celému světu přes e-shop společnosti. Vyjdou v něm od 55 do 78 dolarů (asi 980 až 1400 korun). K dostání jsou v provedení jako tričko s krátkým rukávem, tričko do véčka a tílko, v barvách bílá, šedá a černá.

„Využili jsme deset let výzkumu v oblasti stahujících vláken a vytvořili první takovou kolekci pro muže. Muži v mém okolí a muži z Hollywoodu mě žádali celá léta, abych jim řadu Spanx vytvořila, takže jsem se tím inspirovala a vytvořila pohodlné a účinné spodní prádlo, které poskytuje okamžité uspokojení bez triků,“ tvrdí majitelka společnosti Sara Blakely.

Tělo v tričku Spanx netvoří faldy, není povislé a je pevné a pružné i na dotek.

ČTĚTE TAKÉ:
Nejlepší módní doplněk? Nový milenec!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud