Triko s logem Votvíráku vás dostane na festival Votvírák zdarma!

Triko s logem Votvíráku vás dostane na festival Votvírák zdarma!

Ve dnech 11. – 13. června 2010 se ve středočeských Milovicích uskuteční další ročník největšího multižánrového hudebního festivalu v České republice. Na Letišti Boží dar v Milovicích propukne v pátek 11. června velkolepý hudební festival Votvírák 2010. Akce má mnoho předností, z některých čerpá z minulých ročníků a některá plus budou letos zcela unikátní.

Votvírák takzvaně „otevírá“ českou festivalu sezónu, a proto si zde také diváci mohou pořídit vstupenky na další obrovské hudební festivaly až s 80 procentní slevou.

Na Votvíráku vystoupí během necelých tří festivalových dní přes 500 účinkujících!

Připravený je také bohatý doprovodný program, letní kino Palace Cinemas se 600 místy, koutek s adrenalinovými sporty, nepřeberné množství jídla a pití, stanové městečko,pouťové atrakce, hlídané parkoviště a v neposlední řadě také stánky s komerčním festivalovým zbožím.

Svou účast kromě již ohlášených Olympic, Čechomor, No Name nebo Wohnout dále v Milovicích vystoupí další plejáda hvězdných jmen jako například Miro Šmajda, Mandrage, UDG, Věra Špinarová, Jiří Schmitzer, MIG 21, Anna K, Iva Frühlingová a No Pan!c, Legendy,Support Lesbiens, Janek Ledecký, Arakain, Sunshine, Vilém Čok & Bypass, Aleš Brichta Band, Inflagranti, Tublatanka, O5&Radeček, Rybičky 48, Totální nasazení, Lety Mimo, Emma, Plexis, Fate Magazine, Apple Juice, Tomáš Klus, Prague ska conspiracy, Volant, Schodiště, Krucipüsk, Doga,Imodium, Crossband, Znouzectnost, Enter, Keks, Šatlava, Civilní Obrana, Eternal Fire, Two Wings, Mothers Angels, Koblížci, Ska Pollo a mnoho dalších.

Na samostatné stage ve specielní hip hopové zóně se postupně vystřídá prakticky kompletní špička česko slovenské hip hopové scény. Festival Votvírák uvede svůj historicky nejnašlapanější hip hopový lineup, PSH, BPM, WWW, PIO Squad, ale také slovenské Rytmus + Kontrafakt nebo Moju Reč. Chybět samozřejmě nemohou Indy&Wich ani H16. Dále vystoupí Prago Union, IdeaFatte, U-Prag, Slum Blog Millionaires, MAAT nebo Fullcontact.

Festival Votvírák tak jako každý rok spolupracuje s organizacemi, které nezištně pomáhají lidem v tísni. V letošním roce jsme se zaměřili na organizace, které pomáhají těm nejpotřebnějším a současně nejzranitelnějším – dětem.

A protože pomoci je potřeba všude, rozhodli jsme se podpořit jednak projekt Klokánek Fondu ohrožených dětí pomáhající týraným dětem v České republice, ale také Humanistické centrum Dialog, které působí zejména v Africe, např. s projektem Adopce dětí na dálku.

V letošním roce bylo zavedeno festivalové vstupné, probíhá však celá řada soutěží o získání vstupenek zdarma. Vstupenky na Festival Votvírák je možno zakoupit exklusivně v distribuční síti společnosti Eventim v České republice i na Slovensku, a samozřejmě rovněž on line v podobě elektronické vstupenky TICKETDIRECT společnosti Eventim.

Ceny vstupenek:

  1. v předprodeji při nákupu v období do 30.4.2010 cena 100 Kč
  2. v předprodeji při nákupu v období do 10.6.2010 cena 150 Kč
  3. na místě cena 200 Kč
  4. vzhledem k zájmu ze strany návštěvníků festivalu byla do předprodeje dána rovněž omezená série VIP vstupenek v ceně 800 Kč.

Více na www.votvirak.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Cizoložníci a prostopášnice versus monogamie

Doporučujeme

Články odjinud