12
Fotogalerie

Trpasličí modelka Karina Lemos: Má výška připadá lidem sexy

Brazilka Karina Lemos se narodila s tzv. nanismem, vzácnou poruchou, při které tělo není schopno produkovat dostatečné množství růstového hormonu. V důsledku toho se neprotáhnou především dlouhé kosti, takže Karina v dospělosti měří pouhých 130 cm.

Karina však kvůli svému vzhledu rozhodně komplexy netrpí. Naopak. Protože má krásný obličej a je velmi fotogenická, živí se jako modelka a herečka. Ve své zemi je velmi populární. Pravidelně se objevuje v Brazílii velmi oblíbených telenovelách i celovečerních filmech. Na nedostatek nabídek na focení do časopisů a účinkování v reklamách si také nemůže stěžovat.

Karina má na Facebooku 35 000 fanoušků a další každým dnem přibývají. Nedávno získala titul Nejvíce sexy trpaslík planety, tím její popularita ještě více vzrostla.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

I přes svůj handicap má Karina velmi vysportované tělo, cvičení je jejím velkým koníčkem.

„Nemám ze své výšky mindrák, hodně pracuji na tom, abych zůstala ve formě. Vím, že jsem atraktivní. Lidé mi často říkají, že jim má výška připadá sexy, dokonce čas od času dostanu i nějakou nabídku k sňatku,“ řekla Karina pro časopis Mirror.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud