H&M 599 Kč Foto: Archiv firem

H&M 599 Kč Foto: Archiv firem

H&M 949 Kč Foto: Archiv firem
H&M 999 Kč Foto: Archiv firem
H&M 1499 Kč Foto: Archiv firem
H&M 999 Kč Foto: Archiv firem
50
Fotogalerie

Třpyt a lesk povolen: Jaké šaty letos zvolit na vánoční večírky?

Po dvou letech v covidu a zákazech jakýchkoliv společenských akcí je konečně zpět večírková sezóna. Adventní období je plné firemních akcí i vánočních parties s přáteli, a tak je načase poohlédnout se po vhodném outfitu, ve kterém na akci zazáříte. A to doslova!

Módní trendy letošní zimy totiž velí flitry, flitry a zase flitry. Váš večírkový outfit by se měl blyštět, ať už zvolíte jakýkoliv střih, ideální jsou ale krátké šaty na ramínka, případně s dlouhým rukávem. Pamatujte, že večírkové období snese i trochu toho kýče, takže se nebojte odvázat.

Jak se obléct na společenskou akci? Podívejte se na video:

Pokud jste ale přece jen spíš konzervativní typ a dáváte přednost minimalističtější eleganci, ani vy nepřijdete zkrátka. Vedle třpytivých flitrů se totiž na piedestalu trendů objevuje i honosný samet, jenž dokáže z vašich šatů udělat záležitost jak na divokou vánoční party, tak například do divadla.

Také lesklý satén se těší velké oblibě a v neposlední řadě i střídmé modely pouze protkané třpytivou nitkou, jež mohou být i částečně transparentní. Nebojte se do večírkových šatů trochu zainvestovat, kromě firemní party pro ně totiž můžete najít uplatnění i na Štědrý večer nebo na silvestra.

Inspiraci najdete v naší galerii!

 

Doporučujeme

Články odjinud