Třpyt kam se podíváš

Třpyt kam se podíváš

I obyčejné věci se mohou stát designovou záležitostí. Často stačí jen opravdu málo, aby se z běžného oblečení i sportovní výbavy staly objekty touhy. Trocha třpytu a lesku a super módní kreace je na světě.

Hledáte nový model džínů, ale nudí vás běžná nabídku v obchodech? Tak to určitě zavítejte do některého z butiků značky Levi's a žádejte Ultra Glamour Jeans kolekci. Limitovaná kolekce super třpytivých dámských džínsů zahrnuje tři nejprodávanější střihy. Zadní kapsy mají nazdobeny bílými, černými a červenými křišťálovými démanty, tvořícími typický obloukový design a kontrastují s modrým či černým denimem. Efekt zvýrazňují kovové výšivky, například na tradičním logu Two Horse, a také cvočky s křišťály na bočních kapsách.

Móda a vrcholový sport si k sobě stále častěji hledají nejrůznější cestičky. Není již ničím překvapivým, že si tenistky nechávají navrhovat garderóbu od známých návrhářů či se sami pustí do vlastní kolekce. Krásné kreace jsou k vidění také při krasobruslení. Ale co tak populární lyžování? Ani to neuniklo pozornosti. Fiona Swarovski ze stejnojmenné slavné společnosti navrhla speciální kolekci lyžařských helem pro Milka Ski Girls. Tento team tvoří nejlepší lyžařky včetně naší Šárky Záhrobské. Svou helmu s křišťály Swarovski vydraží po sezóně a výtěžek z dražby bude věnován na dobročinné účely.

„Nápad ozdobit lyžařskou helmu křišťály je zajímavý už proto, že na rozdíl třeba od tenistek si lyžařky nemůžou navrhovat oblečení. Fialové helmy s křišťály si ale určitě také každý všimne,“ říká naše nejlepší lyžařka, stříbrná šampiónka z posledního Mistrovství světa.


"; lightbox("moda/foto09", "778-07_l.jpg","778-07.jpg"); lightbox("moda/foto09", "778-08_l.jpg","778-08.jpg"); ?>

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud