Třpytivý pátek

Třpytivý pátek

Vaše krása se rozzáří jako nebe plné hvězd díky tisícům třpytek nové kolekce líčení „Třpytivá“, ve které naleznete zkrášlovací přípravky na tvář, tělo i vlasy. Zářivé líčení z vás udělá hvězdu nejednoho večera.

Třpytivé líčení je velkým hitem letošní zimní sezóny, září nejen oči či rty, ale také dekolt a vlasy. Lesklý, zářivý make-up se blýská a svou nositelku proměňuje v princeznu celé galaxie.

Svou proměnu v zářící hvězdu začněte již v koupelně. Perleťový sprchový krém pokožku jemně vyčistí a zanechá na ní luxusní perleťový lesk. Poté naneste na tělo Třpytivý tělový gel Glitz&Glam, který obsahuje zlatavé částečky a zanechává pokožku jemně lesklou a provoněnou příjemnou směsí svěžích květin a vytříbeného koření. Tuto sezónu se lesknou i vůně, podlehněte kouzlu rafinované Glitz&Glam vycházející z bohatosti květin, která se dále rozvíjí do teplých akordů dřeva a koření.

Oči Na páteční večírek či víkendovou oslavu se řádně připravte. Po nanesení Podkladového krému a korektoru tvář zafixujte tenkou vrstvičkou Sypkého pudru. Tím si připravíte obličej na další zkrášlovadla. Na celé víčko naneste Třpytivý pudrový oční stín Starlight, který rozzáří váš pohled. Podél celého oka vytvořte linku s pomocí Třpytivého pudrového očního stínu v barvě Midnight Star, který dodá hloubku a dokonale zvýrazní oči. Dlouhé husté řasy jsou ozdobou každé ženy, proto si vezměte na pomoc Objemovou řasenku, která zvětší objem vašich řas až o 500%. S barvami můžete experimentovat, ke Třpytivému vzhledu se hodí stejně dobře černá, modrá i fialová.

Rty, tělo a vlasy

Vyhrajte sadu líčidel „Třpytivá“, která obsahuje Třpytivé pudrové oční stíny Starlight a Midnight Star, Zářivý lesk na rty Lucky Star, Tělové třpytky a Třpytivý fixační lak na vlasy.

Soutěž je ukončena. Vyhrava: Ruby

Doporučujeme

Články odjinud