Trumfne Nela Boudová Danu Morávkovou?

Trumfne Nela Boudová Danu Morávkovou?

Nela Boudová (41) hraje v závěrečné sérii Velmi křehkých vztahů lékařku. Věří, že přitáhne svou rolí diváky stejně jako Dana Morávková, jejíž mrcha Andrea z oblíbeného televizního seriálu zmizí.

„Moje postava je úplně jiná a tak o nějaké náhradě nelze vůbec mluvit,“ říká oblíbená herečka, známá z Činoherního klubu nebo také z televizních seriálů Rodáci, Místo nahoře, Náměstíčko i mnoha filmů.

„Na rozdíl od svých kolegů přesně vím, v kolika dílech Velmi křehkých vztahů se objevím. A sice ve třiceti čtyřech, protože pak budou vékávéčka končit. Vstup do komerčního seriálu je pro mne nová zkušenost – natáčení probíhá v pohodě, ale má neskutečně rychlé tempo, které jsem ještě nezažila.“

I když Nela Boudová téměř pořád pracuje, stačila si o prázdninách splnit velké přání. Ukázat synům své oblíbené město – Paříž.

„Mám dva kluky, je jim osm a deset let. A jsou ve věku, kdy se ještě všemu diví a všechno je moc zajímá. Tak jsem jim ukázala Paříž a oni byli velmi vnímaví a všechno je moc bavilo, o všechno se zajímali. Takže jsem z toho měla velkou radost,“ svěřuje se herečka, která propůjčuje svůj osobitý hlas Julii Robertsové, Melanii Griffithové, Jodie Fosterové a můžeme ji slýchat i jako Mirandu v seriálu Sex ve městě.

„Také jsem si odskočila do Londýna na svatbu sestřenice a na tamní muzikály. Zatím jsem měla krásné prázdniny.“

Ale Nela Boudová se také připravuje na premiéru nové původní hry Kabelky. „Napsal ji Jiří Pokorný a připravuje se v produkci Tomáše Matonohy, který v ní hraje hlavní roli, v Divadle v Řeznické, ale s ní navštívíme Brno a Plzeň. A pak mě ještě čeká premiéra Ledy v Činoherním klubu, takže mám práce plno, šikovné syny, a jsem šťastná.“

Doporučujeme

Články odjinud