U dvojčat Olsenových funguje telepatie

Obdobnými případy se přímo hemží odborná i paravědecká literatura. Specifické telepatické spojení, k němuž hlavně ve vypjatých situacích dochází u jednovaječných dvojčat, je poměrně pečlivě zdokumentovaným fenoménem. Jeho existenci přiznaly i sestry Mary Kate a Ashley Olsenovy.

Herečky, jež přes nízký věk dosáhly světové popularity, svěřily časopisu Marie Claire Magazine, že v každém okamžiku vědí, jak se druhá sestra cítí i na co myslí. Nezáleží přitom, zda jsou pohromadě nebo je dělí značná vzdálenost. "Máme na sebe velký vliv," uvedla Ashley v interview. Nedokáže sice popsat, ani vysvětlit, co se mezi nimi odehrává, nicméně ví, že se to děje. "Když Mary Kate něco trápí, okamžitě to vycítím, stejně jako přede mnou neukryje ani radost." Je přitom zcela lhostejné, kde se v ten okamžik nachází. Druhé dvojče jen potvrdilo její slova.

Obě dvojčata vydělávají miliony modelingem, natáčením reklamních spotů i účinkováním v celovečerních filmech. Pouhé středoškolské vzdělání však považovala Mary Kate pro život za nedostačující, proto se zapsala na Newyorskou univerzitu. Po několika semestrech však studium přerušila.

Původně se proslýchalo, že nechala školu kvůli rozchodu s pohledným řeckým multimilionářem Stavrosem Niarchosem III. (22), kterého jí přebrala Paris Hiltonová. Až nyní Mary-Kate prozradila skutečné důvody opuštění univerzity. "Doslova mě z ní vyštvali ostatní studenti," postěžovala si serveru TMZ.com. Neustále prý za ní slídili a kdejakou maličkost o ní ještě zatepla sdělovali bulvárnímu tisku. "Několik spolužáků díky tomu, že mě špehovali, dokonce získalo praktikantská místa v prestižních ženských magazínech," konstatuje.

"Studentský život přestane těšit, když nemůžete důvěřovat lidem kolem sebe," dodává Mary Kate, která pobyt na Newyorské univerzitě přerušila pouhého půl roku před absolutoriem. Zatím má stále ještě možnost se na ni vrátit a studia dokončit. Otázkou však je, zda na to do vypršení mimořádných prázdnin najde čas. V současnosti jí totiž veškerý čas zabírá příprava nové módní kolekce The Row, kterou chtějí se sestrou Ashley co nejdříve představit veřejnosti.

Doporučujeme

Články odjinud