Heidi Klum

Heidi Klum

Michelle Dockery
Priyanka Chopra
Emily Ratajkowski
Sarah Paulson
9
Fotogalerie

Udílení cen EMMY: Vzestupy i pády na červeném koberci

Udílení cen EMMY se tentokrát zaměřilo na seriály a jejich hvězdy a dalo jim prostor se blýsknout na červeném koberci. Tomu vévodily především krásné modely zvučných jmen, i tady alwe některé herečky šláply vedle.

Heidi Klum

Modelka zářila na červeném koberci ve velmi rafinovaných šatech z dílny Michaela Korse. Modelu dominoval svůdný výstřih, na jedné straně odhalené rameno, na druhé dlouhý rukáv, vysoký rozparek a netradiční průstřih v pase ukazoval modelčino vypracované bříško.

Michelle Dockery

Herečka známá ze seriálu Panství Downton přišla na udílení cen v romanticky něžném modelu Oscara de la Renty. Decentní bílé šaty bez ramínek s kanýry lemovanými černými okraji doplněné zdobným páskem a decentními páskovými střevíčky jen zdůraznily křehkou krásu mladé hvězdy.

Priyanka Chopra

Úchvatnou rudou róbu od Jasona Wu skvěle ladící k její snědé pleti a havraním vlasům si oblékla bývalá Miss World a herečka Priyanka Chopra. Netradičně řešený vršek přecházel v dlouhou splývavou sukni s vlečkou a v pase byl přepásán rudou stužkou. Herečka k modelu správně přidala pouze decentní náušnice, dalšími šperky neodváděla pozornost.

Emily Ratajkowski

Americká modelka a herečka se na červeném koberci ukázala v nádherné ocelové modré róbě bez ramínek. Model značky Zac Posen zdobilo decentní řasení v horní části a volány přecházející ve vlečku v dolní části. Ani Emily nerušila svůj model zbytečnými šperky krom náušnic.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Sarah Paulson

Lahvově zelené šaty se štrasovými aplikacemi trochu připomínajícími rybí kůži si na sebe vzala seriálová stálice Sarah Paulson. Róbě značky Prada dominoval hluboký výstřih, který vyrovnávaly decentní tříčtvrteční rukávy.

Claire Danes

Zdaleka nejvíc na červeném koberci zářila herečka Claire Danes. Blyštivá zlatá róba od Schiparielliho se zajímavě řešeným výstřihem se prostě nedala přehlédnout.

Sarah Hyland

Podivný model od Monique Lhuillier zvolila hvězda seriálu Taková moderní rodinka. Herečka oblékla tříčtvrteční černé kalhoty, které doplnila podivným bílým vyšívaným korzetem s dlouhou vlečkou. Prostě každý pes jiná ves.

Laura Carmichael

Nevkusnou kombinaci kanárkové žluté a lila barvy se rozhodla herečka ze seriálu Panství Downton. Model z dílny Delponzo tvořil vestovitý vršek s podivnou obří mašlí s výšivkami v pase, a řasená lila sukně z tylu. Situaci nezachránilo ani bronzová mini kabelka, která s modelem absolutně nekorespondovala.

Ariel Winter

Ani této mladé herečce se výběr šatů na slavnostní udílení příliš nepovedl. Tělová róba se stříbrnými aplikacemi z dílny Yousefa Al Jasmi ještě víc zdůraznila hereččina mohutná ramena a absenci boků a Ariel tak působila příliš robustně.

Doporučujeme

Články odjinud