Úklid rychle, snadně, levně a bez stresu? Proč ne!

Úklid rychle, snadně, levně a bez stresu? Proč ne!

I přestože úklid málokdo řadí mezi své oblíbené činnosti, nevyhne se mu nikdo z nás. Snažíme se ho proto co nejvíc usnadnit a zjednodušit. Každý povrch si navíc vyžaduje jinou starostlivost a tak se často stává, že na úklid domácnosti máme v komoře desítky různých hadříků, houbiček a čisticích prostředků, čím se celkový úklid ještě prodluží i na několik hodin.

Všechny hadříky mají své pozitiva i negativa. Mikrovlákno výborně čistí, přičemž za sebou na čištěném povrchu nezanechává chloupky nebo vlákna, nicméně mívá například „jen“ průměrnou úroveň savosti. Oproti tomu houbové hadříky vynikají savostí, ale nedokáží vyčistit povrchy bez zbytečných stop a šmouh a v porovnání s mikrovláknem velmi málo vydrží.

Naštěstí i v oboru domácích potřeb jde technologie a inovace neustále vpřed a díky tomu Vám Vileda v současné době může představit novinku - revoluci v každodenním úklidu domácnosti – Actifibre mikrohadřík nové generace!

Mikrohadřík Actifibre jednoduše vyčistí jakýkoliv povrch. Uplatnění tedy najde v celém bytě - v kuchyni, koupelně, obyváku dokonce i ve vašem autě či chalupě. Rozlité víno, kuchyňská linka po dětech od medu a džemu, konferenční stolek plný otisků, zaschlá špína na vodovodní baterii, neustálý prach na nábytku, okna polepená hmyzem… To vše zvládne Actifibre hravě uklidit jedním tahem!

V čem je Vileda Actifibre revoluční?

Jde o produkt nové generace pomocníků v domácnosti, který nabízí hned řadu výhod. Mikrohadřík je vyrobený revoluční technologií pro zajištění aktivní absorpce. Znamená to, že Actifibre tak kombinuje výhody houbového hadříku a mikrovlákna, tedy výbornou savost houbového hadříku a perfektní čistící účinky a trvanlivost mikrovlákna. Díky mikrovláknům se hodí na všechny povrchy a nepoškrábe dokonce ani takové delikátní povrchy jako jsou sklokeramické desky. Zároveň nezanechává nevzhledné šmouhy, stopy ani chloupky, takže povrchy nemusíte projíždět několikrát po sobě. Tím že je Actifibre dokonale savý, zanechává umytou plochu suchou a nezůstávají tak na ní žádné kapky apod. Po použití jej jednoduše vyždímáte a po vyždímání bude navíc velmi rychle suchý a tím snižuje riziko vzniku nepříjemných zápachů. Hadřík stačí vymáchat ve vodě, je však možné ho prát v pračce až na 60°C, takže jej můžete perfektně čistý používat znovu a znovu. Pyšní se vysokou životností, čím snížíte také výdaje na úklid domácnosti.

Klepněte pro větší obrázek

A to nejlepší? Actifibre mikrohadřík čistí, saje a leští v jednom jen za pomoci vody! K úklidu už tedy není nutné používat čisticí prostředky a saponáty.

Díky pomocníku Actifibre od Viledy zamáváte boji s každodenním úklidem domácnosti rychle, snadno a efektivně. Ušetříte nejen vás čas, ale i finanční prostředky, a tak si budete moct vychutnat váš volný čas tak jak opravdu chcete v čistém a útulném prostředí vašeho domova.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud