Uma Thurmanová zhubla dvanáct kilo moučníkovou dietou

Uma Thurmanová zhubla dvanáct kilo moučníkovou dietou

Až se Halina Pawlovská doslechne o dietním programu slavné herečky Umy Thurmanové (32), možná se trochu rozzlobí na výrobce zázračných koktejlů. Jejich pomoc totiž Uma nevyužívala, ačkoli podle reklamy chutnají víc než koláče.

Charakterní herečka překvapivě sáhla právě po koláčích. A díky chutným dezertům, jichž si dopřávala velké množství, zhubla neuvěřitelných dvanáct kilo. Vyžadovala to její role, kvůli které musela shodit po nedávno šťastně završeném těhotenství.

Šest týdnů na moučnících znamenalo pro Umu příjemné zpestření hubnoucího programu a výsledek byl naprosto překvapující. Zhubla více než dvanáct kilogramů. Vděčí za to své dietoložce a cvičitelce Jackie Kellerové. Její speciální recept dokázal přivést Umu do výborné kondice a navrátit jí štíhlou postavu. Herecké eso Quentina Tarantina (39) Uma, která zazářila ve filmech Pulp Fiction nebo Batman a Robin, po šesti týdnech diety váží stejně jako před tím, než počala svého syna. Po boku další hvězdy Lucy Liuové (34) se pouští do natáčení nového Quentinova filmu Kill Bill.

Dietoložka Jackie Kellerová je mezi hubnoucími celebritami známá a oblíbená. Vyškolená cvičitelka totiž mnoha hvězdám sestavuje jídelníček a rozváží hotová jídla až do jejich vil. Ačkoli se Uma musela vzdát velkých večeří a po páté na jídlo zapomenout, během dne si mohla dopřávat moučníků co hrdlo ráčí. Když se Lucy koukla na svou hubenou kolegyni a zjistila, že se přitom cpala zákusky a deserty od rána do pěti odpoledne, okamžitě zavolala Jackie a objednala si u její pojízdné dietní kuchyně vlastní speciální program.

Slavná dietoložka se stará také o mnoho dalších hvězd, mezi nimiž nechybí Christian Slater (33), Daryl Hannahová (42) nebo John Corbett (41). (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud