Uršula Kluková by na plastiku nešla

Uršula Kluková by na plastiku nešla

Svérázná herečka Uršula Kluková (65), která vždycky dokáže potěšit svým neodolatelným smíchem, pořádá velmi úspěšné besedy, na nichž beseduje o všem možném s diváky. Ale teď hraje také titulní roli ve hře Michala Gulyáše Čachtická paní aneb Co všechno se vejde do vany v Theatre Illusion Pavla Trávníčka. V historickém, leč aktualizovaném příběhu, má její hrdinka jit na plastickou operaci.

"Ale já sama bych na plastickou operaci nikdy nešla. Nejsem vůbec typ pro podobné zákroky a myslím si, že je lepší zůstat takovým, jakým člověk je. Navíc by mi plastika vymazala z obličeje všechno, co jsem prožila," říká Uršula Kluková, původním povoláním zdravotní sestra.

"A já jsem zažila spoustu pěkných věcí. A pokud jde o tu Alžbětu Báthoryovou, kterou teď hraji, je to pro mne velmi zajímavá role, úplně jiná než jaké jsem kdy hrála. Zatím v ní nejsem sama se sebou spokojená, musím ji hrát ještě s větší nadsázkou," směje se Uršula.

Pejska má do kapsy Je známou milovnicí psů a koček. Celý život má doma nějakého mazlíčka. Dokonce kvůli tomu ani nejezdí na dovolenou do zahraničí.

"Teď mám fenku Britu a kočičku, modrou britskou. Pejsek má dvacet pět centimetrů v kohoutku a spláclý nosík, je to totiž Japan chin. Vešel by si mi do kabelky nebo do kapsy, ale v kabelce ani v kapse ho nenosím. Brita totiž chodí. A teď když je tak krásné jaro, tak si to teplé počasí užívám, na procházkách s Britou i doma s kočičkou," nezapomíná herečka na všechny členy své domácnosti.

Doporučujeme

Články odjinud