Utáhněte si opasky

Utáhněte si opasky

Úzký pas vždy přitahoval smyslné pohledy mužů a žárlivé žen. Zdůrazněte sexy křivky svého těla s pomocí velmi módních a více než nepřehlédnutelných pásků. Právě tento doplněk hraje právě teď hlavní roli ve všech módních šatnících na obou stranách Atlantiku.

Široké opasky zdobí kabáty, halenky a zvýrazňují vysoké pasy kalhot. Někdy se nesou ve stejné barevné paletě jako zbytek oděvu, jindy zase ostře kontrastují. Návrháři dávají naprostou svobodu v rozhodování. Vybírat můžete z látkových i kožených variant, z klasických spon i těch zdobených křišťály a dřevěnými korálky. Nosí se ve dne i během slavnostně laděné noci. Pásky nenápadně, ale o to důkladněji, ovládly přehlídková mola i butiky nesoucí jména významných návrhářů současnosti.

Krásný, nový opasek dokáže i z okoukaného modelu z minulé sezóny vykouzlit super módní záležitost. Stejně dobře oživí i neforemné střihy jarní sezóny. Celá řada kreací na jaře 2007 postrádá pas, to lze však rychle a efektně změnit. Stačí si vzít na pomoc efektní opasek z některé z aktuálních kolekcí a zdůraznit křivky svého těla.

autor: Simona Foto: Dolce & Gabbana, Gucci, Osmany Laffita, Escada, St. John, internet

Doporučujeme

Články odjinud