Utečte s Rexonou před svou leností!

Utečte s Rexonou před svou leností!

Značka dámských antiperspirantů Rexona je i letos hlavním partnerem běhu Nike Women´s Run. Tento běh pro všechny ženy a dívky odstartuje 22.6.2003 ve 12.30 hodin v Praze. Trasa zůstává stejná jako v loňském roce. Její délka je 5 km a start i cíl jsou na Staroměstském náměstí, kde bude pro účastnice připraven bohatý program. Měsíc před startem bude ženám navíc umožněna příprava na běh formou sobotních veřejných tréninků pod vedením odborných trenérů.

Přihlásit se do běhu mohou zájemkyně pouze na stránkách www.womensrun.cz. Startovné je 100,- Kč a celý výtěžek startovného bude věnován postiženým sportovkyním. Každá účastnice obdrží při prezentaci, která proběhne v den závodu od 10.00 do 12.00 hodin, tričko Nike, antiperspirant Rexona a nové číslo časopisu Elle.

Čas před startem zpříjemní všem účastnicím i hostům hudební vystoupení a módní přehlídka. Každý si navíc bude moct vyzkoušet své schopnosti na horolezecké stěně nebo bungee runningu - ti nejúspěšnější budou odměněni Rexona dárkem. Těsně před startem se pak budou běžkyně rozcvičovat společným aerobikem. Pro celkovou vítězku běhu je připraven finanční dar v hodnotě 30.000,- Kč, vítězka v kategorii běžkyň neregistrovaných ve sportovním oddíle získá na jeden rok automobil Smart.

Novinkou letošního ročníku jsou veřejné tréninky pro všechny běžkyně. Od 31. května se každou sobotu od 9.30 mohou zájemkyně účastnit tréninků ve Stromovce pod vedením odborných trenérů a za účasti patronky běhu Jitky Schneiderové. Na místě účastnice tréninků dostanou antiperspiranty Rexona, které je spolehlivě ochrání po celou dobu tréninku stejně dobře jako každý den po celých 24 hodin. Více informací je k dispozici na www.womensrun.cz

zdroj: AMI Communications

Doporučujeme

Články odjinud