Utekla od něj před deseti lety, teď na něm vysoudila 58 milionů z jeho výhry

Utekla od něj před deseti lety, teď na něm vysoudila 58 milionů z jeho výhry

Na Nigela Pageho z Velké Británie se letos usmálo výherní štěstí. Získal pro sebe euromilionový jackpot ve výši 56 milionů liber – asi 1,6 miliardy korun.

Ale brzy poté se na něj nepříliš mile začala usmívat také bývalá manželka, která mu před deseti roky utekla za jiným mužem. Přišla s nataženou rukou a požadovala z výhry pro sebe osm milionů liber. Když Page odmítl, podala na něj žalobu a získala aspoň čtvrtinu této částky, v přepočtu tedy 58 milionů korun.

Nigel sice plánoval, že exmanželce pořídí velkolepý dárek, třiačtyřicetiletá Wendy ale chtěla mnohem víc. A když jí osm milionů liber nechtěl dát dobrovolně, hnala ho k soudu.

Právníci pak Pageovi doporučili, aby dva miliony své bývalé vyplatil dobrovolně v mimosoudním vyrovnání, protože by soud prohrál a tuto částku stejně musel zaplatit. Je však prvním mužem Británie, na němž vysoudila výhru exmanželka po tolika letech odloučení.

Čtyřiačtyřicetiletý Page vyhrál letos v únoru polovinu z jackpotu ve výši 113 milionů liber. Ihned po vítězství si vzal svou partnerku Justine Laycock za manželku a odstěhoval se s ní do luxusní vily v Barnsley, kde mají své domy také Liz Hurley a Kate Moss. Ekodům s bazénem a vlastním kinem ho stál čtyři miliony liber – asi 115,5 milionu korun.

ČTĚTE TAKÉ:
Plísňáky jsou zpět!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud