Uvařeno na víkend: Snadno a rychle

3. 9. 2016
Uvařeno na víkend: Snadno a rychle
hledáte-li inspiraci na lahodný víkendový oběd, máme pro vás báječné čtyřchodové menu.

Ředkvičková polévka s ricottou

4 porce příprava: 20 minut

1 malého pórku, 2 svazky ředkviček, 75 g másla, 1 l drůbežího nebo zeleninového vývaru, 200 g ricotty, sůl a pepř, muškátový květ

Kus pórku (můžete ale použít i cibuli) nakrájejte na kolečka. Listy z ředkviček opláchněte. Na dně hrnce rozpusťte máslo a na něm osmažte pórek. Přidejte na kolečka pokrájené ředkvičky,ještě chvíli zpěňte a zalijte horkým vývarem. Vařte asi 5 minut, přidejte listy z ředkviček a vařte dalších asi 10 minut. Hotovou polévku rozmixujte dohladka, vmíchejte kelímek ricotty a dochuťte solí, černým pepřem a na špičku nože muškátovým květem.

Recepty na další pokrmy najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní pokrm, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

S vámi je to moc složité, protože chodíte do práce moc rádi a odcházíte jako poslední. Je nutné, aby vám někdo vysvětlil, že potřebujete zvolnit. Už sotva zvládáte zadané úkoly. Ještě si…

Nejčtenější články

Doporučujeme