Uvězněná Lil´ Kim chce transplantaci ňader

Uvězněná Lil´ Kim chce transplantaci ňader

Kuriózní problém trápí americkou raperku Lil´ Kim (30), občanským jménem Kimberley Jonesovou, která si v současné době odpykává jednoletý trest vězení pro křivou přísahu. Neobává se šikanování dozorkyněmi, ani výbuchů nevraživosti ze strany ostatních trestankyň, trpí ale panickou hrůzou, že přijde o úchvatné poprsí.

Silikonové implantáty, jež propůjčují jejím ňadrům velkolepost i dráždivý tvar, totiž hrozí, že se roztečnou, informuje internetový server Imdb. Nutně by potřebovaly vyměnit, jenže z přidělené cely si Lil´ Kim nemůže jen tak odskočit na návštěvu ke svému plastickému chirurgovi. „Zoufale proto hledá jakoukoli pomoc,“ tvrdí zdroj z jejího okolí.

Vedení federální věznice ve Filadelfii, kde je raperka internována pod číslem 56198-054 až do letošního 2. srpna, odmítlo záležitost komentovat. Naznačilo pouze, že v nutném případě je možné populární hvězdě šoubyznysu poskytnout nezbytnou medicínskou pomoc i mimo zdi nápravného zařízení. „Ale jen v případě, pokud vězeňský lékař nebude schopen provést zákrok sám,“ zdůraznilo. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud