6
Fotogalerie

Už máte vůni na léto? Představujeme novinky

Slunečné počasí, které je již nyní předzvěstí léta, nás nutí vyměnit teplé oblečení za lehké a vzdušné šaty a vyrazit ven. Kromě šatníku však řada z nás mění na léto i parfém. A jaké jsou novinky letošního jara a léta?

Těžší kořeněné ingredience střídají lehčí z osvěžujících citrusů, sladkého letního ovoce a exotických květin. Odlehčené letní varianty klasických vůní nebo úplné letní novinky koupíte většinou jako toaletní vody (EdT), které obsahují pouze 4 až 8 procent alkoholu , zatímco parfémová voda (EdP) obsahuje 80 až 90 procent .

Má to svůj význam. V létě se pohybujeme více v přírodě a na přímém slunci, které může spolu s některými parfémovými silicemi a alkoholem způsobit nevzhledné fleky na kůži. A protože právě před létem se v parfumeriích a drogeriích výrobci nejvíc předhánějí s novinkami, je z čeho vybírat.

Elegantní vůně do práce - SELECTION by s.Oliver DIFFERENCE

Klepněte pro větší obrázek

s.Oliver přichází s vůní pro všechny ženy, které se chtějí odlišit. Jemná a stylová květinově-orientální vůně. V základu vůně se spojují vanilka a dřevité tóny.

Toaletní vodu o obsahu 50 ml seženete za 700 Kč.

Květinová vůně na rande - Betty Barclay Tender Blossom

Klepněte pro větší obrázek

Pro moderní romantické ženy, které rády sledují módní trendy, vytvořila značka Betty Barclay novou vůni Tender Blossom. Vůně obsahuje svěží tóny dozrálého melounu, hrášku a exotického liči, srdce ukrývá čerstvé pivoňky, magnólie a frézie. Pižmo, santalové a cedrové dřevo dodávají vůni pevný základ.

Toaletní vodu s obsahem 20 ml pořídíte za 440 Kč, parfémová voda o stejném obsahu vás vyjde na 540 Kč.

Sportovní vůně do fitka - PUMA Sync

Klepněte pro větší obrázek

Nová PUMA Sync pro energické ženy spojuje tóny papáji, mandarinky, pomeranče a rybízu, lotosu, růže a květy mandarinkovníku v srdci. V základu je pak doplněna o tóny krémového santalového dřeva a ambry.

Novou Pumu seženete za 360 Kč (EdT 20 ml).

Smyslná vůně na party - bruno banani Dangerous Woman

Klepněte pro větší obrázek

Značka bruno banani uvádí na trh svůj pátý dámský parfém Dangerous Woman - smyslnou orientálně-květinovou vůni .

Toaletní vodu pořídíte od 460 Kč, 40 ml parfémové vody vás vyjde na 950 Kč.

Královská vůně na firemní večírek - Naomi Campbell Queen of Gold

Klepněte pro větší obrázek

V červnu uvede topmodelka Naomi Campbell svůj další parfém. Květinově – ovocnou vůni pro všechny ženy, které se chtějí cítit žádoucí a okouzlující.

Vůni seženete v podobě toaletních vod (od 440 Kč) a za 890 Kč jako parfémovou vodu o obsahu 30 ml.

A na závěr tip na vůni pro vašeho partnera - James Bond 007 Ocean Royale

Klepněte pro větší obrázek

Poslední třetina loňského roku patřila Jamesu Bondovi. Po úspěšném uvedení první vůně James Bond 007 přichází nové pokračování v podobě James Bond 007 Ocean Royale. Vůni otevírají vodní tóny a limetka, srdci dominuje kosatec a základ tvoří santalové dřevo a jamajská káva.

Toaletní vody seženete od 520 Kč (30 ml).

Doporučujeme

Články odjinud