Už za tři dny představí Kryštof své nové Jeviště

Už za tři dny představí Kryštof své nové Jeviště

Kapela Kryštof je v těchto dnech na soustředění ve Frýdku-Místku, kde se chystá na svůj třetí turné po halách. Na místním zimním stadioně poprvé vyrostla obří scéna určená pro t-.music Kryštof tour 2010.



Podium, na kterém se bude sedm členů kapely pohybovat, lze nejlépe přirovnat k divadelní točně. Skupina slibuje velkolepý hudební, světelný i jevištní zážitek.

„Součástí koncertní scény bude například i velká panoramatická projekce přes celou šířku jeviště,“ říká lídr kapely Richard Krajčo.
Právě „Jeviště“ je název jejich nové, v pořadí páté, řadové desky, která tentokrát vyšla i v digitální podobě díky společnost T-mobile.
Lisovaná podoba se hned po dvou dnech stala nejprodávanější deskou v Česku. U příležitosti jejího vydání kapela vyrazila na t-music Kryštof tour 2010, kde zároveň oslaví 15 let své existence.

Turné má tři zastávky: první 19. února 2010 v Praze v Tesla Aréně, druhá 23. února na brněnském výstavišti v pavilonu P a třetí 26. února v ČEZ Aréně v Ostravě. Jako předskokan turné vystoupí Xindl X.

Začátky koncertů jsou naplánovány na osmou hodinu večerní, haly se otevřou již o dvě hodiny dříve. Důvodem je velký zájem o vstupenky, pořadatelé tedy doporučují návštěvníkům příchod v dostatečném předstihu.

Více informací najdete na: www.t-music.cz/krystof

Doporučujeme

Články odjinud