Už zase Hubneme do plavek

Už zase Hubneme do plavek

Jaro je tu a s ním i 9. ročník soutěže Hubneme do plavek, kterou vyhlásil časopis Dieta. Opět s námi bude hubnout 7 statečných a vy můžete být u toho.

Projekt Hubneme do plavek není jen tak obyčejná soutěž. Je to vlastně taková škola zdravého životního stylu. Rychlokurz, během kterého soutěžící, ale ani vás, kteří do toho jdete s námi, nenutíme hubnout na kila, nevytahujeme předem připravené jídelníčky ze šuplíku, nemoříme vás v tělocvičně ani vás nenutíme hladovět. Jdeme na to od hlavy. S námi totiž mohou „hubnout do plavek“ jen ti, kteří chtějí ve svém životě něco změnit, chtějí na sobě zapracovat a naučit se zdravě žít. To, že za tři měsíce budou o pár kilo lehčí, je prima bonus.

Jak to všechno začalo?

V prosinci a lednu se mohli zájemci na základě naší výzvy přihlásit do 9. ročníku soutěže Hubneme do plavek. A nutno říct, že zájem byl opravdu nebývalý. Pod dohledem poroty, ve složení výživový specialista a garant soutěže Petr Havlíček , šéfredaktorka časopisu Dieta a psychická opora soutěžících Petra Lamschová a osobní trenérka a autorka projektu Vnímej své tělo Zuzana Bičíková , chtělo letos hubnout téměř 1000 zájemců. Potvrdilo se tak, že zběsilý životní styl si vybírá svoji daň a stále více lidí má problém se svojí váhou, životním stylem, jídlem i pohybem. Vybrat z tisíce přihlášek opravdu nebylo jednoduché, ale podařilo se. Letos s námi budou hubnout Hanka, Eva, Barbora, Iveta, Jana, Hana a Petr. Každý z nich má svůj příběh, svůj cíl, každý z nich má také nadšení, motivaci, odhodlání a odvahu podělit se o to i s vámi – našimi čtenáři. Na našich soutěžících vám chceme ukázat, že ke každému člověku se v rámci hubnutí a zdravého životního stylu musí přistupovat individuálně – protože má jiný věk, pohlaví, práci, problémy, a to vše je nutné zohlednit. Proto také u nás nevyhrává ten, kdo zhubne nejvíc kilo (i když je to jedno z kritérií), ale ten, kdo si ze soutěže odnese nejvíc a kdo k ní bude přistupovat s energií a zájmem.

Klepněte pro větší obrázek

Hubnutí začíná

Od 21. února začínají naši stateční hubnout. Před necelým měsícem absolvovali základní pohovory se členy poroty, prošli měřením, vážením a dalšími vyšetřeními, absolvovali základní focení a seznamování, ale také první pohybové tréninky. Nyní dostanou zpracované pohybové plány, jídelníčky a soutěž může začít. Na hubnutí mají přesně tři měsíce, protože končíme posledního května. Držte jim palce a pojďte do toho s námi.

Co všechno nás čeká?

Kromě toho, že se musí naši soutěžící snažit doma sami, jsme pro ně připravili každý měsíc jedno soustředění, kde budou mít možnost probrat všechny své problémy a starosti s naší porotou a odborníky. Také jsme pro ně připravili úkoly a těšit se mohou i na tajné výlety. O tom, co všechno absolvovali, jak se jim vede, co se jim povedlo, a co naopak nejde, v čem jsou jejich slabiny a jaké jsou jejich úspěchy, se dočtete na speciálních stránkách www.hubneme-doplavek.cz. Tam také každý týden najdete zprávy ze zákulisí a z toho, co se v soutěži děje. Budou k vidění videa ze soustředění, ale také domácí videa našich soutěžících. A abyste do toho mohli jít s námi, čekají na vás rovněž tipy a rady v podobě článků podle témat měsíců: březen – hubnutí; duben – jídlo, květen – pohyb, červen - krása. Můžete se zapojit také do soutěží a vyhrát hodnotné ceny. Zkrátka vše, co se v Hubneme do plavek „šustne“, najdete na našich stránkách www.hubneme-doplavek.cz .

Klepněte pro větší obrázek

A na co se ještě můžete těšit?

Každý měsíc budeme pořádat speciální chaty s našimi odborníky, kam můžete poslat svůj dotaz. Již 5. března na vaše dotazy od 18 do 20 hodin bude odpovídat výživový specialista Petr Havlíček na facebooku časopisu DIETA.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud