Brambory jsou jistě skvělá a prospěšná příloha, ale co s tím, když nedokážeme odolat jejím ne tak prospěšným smaženým formám? Dobrá zpráva je, že ani hranolky nejsou vždycky příliš nebezpečné pro naši linii. Pokud znáte program Vím, co jím, možná vás potěší, že jeho součástí jsou i 123 Hranolky od McCain, které jsou určeny pro přípravu v troubě a pak mají jen 5% tuku.
Já tloustnu po bílkovinách , jednou mi to odůvodnila i nějaká dietní poradkyně (myslím, že to souviselo s krevní skupinou???). Mám doporučeno jíst stravu orientovanou na složitější sacharidy a samozřejmě sportovat. Takže já brambory jím, a to hodně a ráda. No ono když si k flákotě dáte jen zeleninu a ne přílohu, holt vám kus kalorií za den ubude :-). Cajthamlovou nemusím, mám ráda Fořta, ten o dietách na míru a určitých výživových typech lidí píše hodně. U mě je štěstí, že to maso nemusím, jen sem se ho snažila jíst kvůli hubnutí.
šiška: moje řeč asi jim brambory nejdou na odbyt. jednou nejezte soju je škodlivá pak je zdravá , hovězí,vepřové a jiné potraviny myslím jen co se jim hodí . Hezká den a dobrou chuť dala jsem si palačinky co zůstaly po vnoučatech mňaaam
To jsem z toho blázen! neustále slyším a čtu, kdo chce zhubnout, nejíst hlavně brambory!!! Mají hodně škrobu. Pouze rýži a těstoviny v malém množství. Toto řekla i Dr.Cajthamlová v televizi v pořadu Jseš to co jíš! tak nevím čemu věřit. Ničemu! Jíst to, na co mám chuť a o co si tělo řekne.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.