Užijte si sólo sex: Při masturbaci si dejte na čas a netlačte na pilu

Užijte si sólo sex: Při masturbaci si dejte na čas a netlačte na pilu

Budí vás ze spaní choutky na sex a partner či milenec není zrovna v dosahu? Nevadí, hezké chvilky si můžete dopřát i sama. Jak udělat z masturbace ještě lepší zážitek než doposud?

Použijte obě ruce

Řada žen dosáhne orgasmu pouze drážděním klitorisu, a proto se při masturbaci soustředí jen a pouze na něj. Ještě větších pocitů blaženosti ale můžete docílit, pokud se budete soustředit i na ostatní erotogenní zóny a zapojíte obě ruce. Zatímco jedna se bude věnovat klitorisu, ta druhá se může zaměřit například na prsa, bradavky a další místa, kde vám hlazení dělá dobře. Intenzita prožitku tak bude ještě vyšší.

Pokračování 2 / 5

Dejte si pauzu

Zkuste orgasmus několikrát pozdržet, finále pak bude velkolepé. Ve chvíli, kdy ucítíte, že se blíží vaše vyvrcholení, zkuste na chvilku zmírnit tempo i tlak, případně přestat úplně, než největší vzrušení odezní. Pak pokračujte znovu a oddálení několikrát zopakujte. Finální orgasmus vás překvapí svojí intenzitou! Tento postup zní možná poněkud „pracněji“, ale věřte, že výsledek stojí za to.

Pokračování 3 / 5

Využijte polštář

Snažíte se udělat si dobře pomocí prstů a pořád ne a ne docílit orgasmu? Zkuste to jinak. Pomůže vám v tom například pevnější polštář, který si vsunete pod sebe. Lehněte si na břicho, polštář umístěte mezi nohy a začněte pohybovat boky. Hledejte správné umístění, polohu i rytmus tak dlouho, dokud nepocítíte to správné vzrušení. Poté si prostě užijte tu jízdu až do vyvrcholení.

Pokračování 4 / 5

Netlačte na pilu

Pokud se hned od začátku zaměříte pouze na klitoris a budete se silou snažit o co nejrychlejší vyvrcholení, pravděpodobně dosáhnete akorát toho, že vás váš knoflík slasti bude bolet ještě v následujících dnech. Pro lepší prožitek se věnujte i okolí klitorisu, stydkým pyskům, poševnímu vchodu i hrázi a drážděte tato místa dlouhými pomalými pohyby. Použít můžete i lubrikační gel, který vám situaci usnadní. Teprve až ucítíte dostatečné vzrušení a vlhkost, můžete se věnovat primárně tomu nejcitlivějšímu bodu.

Pokračování 5 / 5

Dopřejte si čas

Neberte masturbaci jako „nutné zlo“, které chcete mít rychle za sebou, právě naopak. Dejte si na čas a ujistěte se, že máte dostatek soukromí, kdy vás nic a nikdo nebude tlačit a přerušovat. Vypněte telefon, pusťte si příjemnou muziku nebo video, které vás správně nabudí, dopřejte sama sobě dlouhou předehru a ničím nerušenou cestu až na vrchol.

Doporučujeme

Články odjinud